Κύπελλο Ελλάδας: Η Παναχαϊκή για πρόκριση με Αιγάλεω

Στους παίκτες που επέλεξε χθες ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Μικελάτο, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί

Κύπελλο Ελλάδας: Η Παναχαϊκή για πρόκριση με Αιγάλεω

Είναι ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (γηπ. «Φ. Αραβαντινός», 16.00) και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό.
– Οι «κοκκινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα Super League 2 και έχουν να αποδείξουν πολλά.
– Σε περίπτωση που προκριθούν, έχουν αρκετές πιθανότητες να κληρωθούν με ομάδα Super League 1.
– Eίναι ένα δυνατό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
– Θα αγωνιστούν για πρώτη φορά εντός έδρας φέτος μπροστά στον κόσμο τους.
Στους παίκτες που επέλεξε χθες ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Μικελάτο, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί. Αναλυτικά, οι παίκτες που επέλεξε είναι οι εξής:
Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πολίτης, Μπελεζάκης, Γούλας, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Χαντί, Μικελάτος, Καρακλάιτς, Αλεξόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης.
Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν έχει διαθέσιμο τον Τσιλιγκίρη και οι παίκτες που επέλεξε είναι οι εξής: Σικαλιάς, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος, Μαγκάκης, Βουκελάτος, Παναγιώτου, Καθάριος, Αρναρέλλης, Αναστασίου, Βλάχος, Βαλιούτης, Δαχτυλίδης, Λάσκαρης, Φυλαχτός, Σαμπανίδης, Τριμμάτης, Σκεντεράι, Καλύβας, Μπαρμπαρούσης, Χοτζάλι.
* Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Καραλή (Ηλείας), Δέτση (Αθηνών) και 4ο τον Ρηγόπουλο (Ηλείας).

Τα άλλα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας (16.00):
Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός, Προοδευτική – Ξάνθη, Νίκη Βόλου – Εργοτέλης, ΑΟ Υπάτου – Τρίκαλα, Πανσερραϊκός – Τριγλία, Κοζάνη – Αγιος Νικόλαος, Λεβαδειακός – Καλαμάτα.

Με δεδομένο λοιπόν το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων, η διοίκηση της Παναχαϊκής πήρε την απόφαση να καλύψει «ζωντανά» διαδικτυακά και εντελώς δωρεάν την αναμέτρηση μέσα από το Panachaiki TV για να δουν το παιχνίδι όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο «Φ. Αραβαντινός».

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ