Ζώδια: Tοξότη, θα έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα που μπορεί να αποφύγεις να εκφράσεις, στηρίξου στην διαίσθηση και ένστικτο σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία μας ωθεί να κλείσουμε έναν κύκλο της ζωής μας και να ανοίξουμε κάποιον άλλον, που βέβαια δε θα γίνει εύκολα, από τη στιγμή που μια συναισθηματική φόρτιση θα υπάρχει, κυρίως αν έχουμε συνηθίσει και μας είναι δύσκολο να αφήσουμε τα παλιά -πρόσωπα ή καταστάσεις- και να πάμε παρακάτω.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε, αν βλέπουμε ότι εκεί που είμαστε δεν υπάρχει πια κάτι που να μας κρατά ή μας εκφράζει και παραμένουμε -ενδεχομένως- γιατί αυτό ξέρουμε τόσα χρόνια, αυτό εμπιστευόμαστε. Από την άλλη, είναι η πλέον κατάλληλη για να κλείσουμε υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητα, κληροδοτήματα, περιουσιακά και οικογενειακά, που μας ταλαιπωρούν καιρό.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο σου, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού με αποτέλεσμα να δώσεις βαρύτητα σε προσωπικά ζητήματα τα οποία θα σε κρατήσουν μακριά από κοινωνικές και δημόσιες εμφανίσεις. Ενδέχεται να υπάρξει δυσκολία με τον/ην προϊστάμενο/η στον επαγγελματικό χώρο και προκειμένου να ξεσπάσεις όλη την πίεση στους δικούς σου ανθρώπους, προσπάθησε να βρεις άλλες διεξόδους πιο αποτελεσματικές, δίνοντας βαρύτητα σε αγορές για το σπίτι, τις καθημερινές σου δουλειές και έχοντας εμπιστοσύνη στη διαίσθηση και το ένστικτό σου. Μπορεί να σε απασχολήσει μια αγοραπωλησία και να χρειαστεί να βασιστείς και να εξαρτηθείς από δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέρθεις στα νέα σχέδια που έχεις. Σε κάθε περίπτωση θα σε περιβάλλει στοργή και αγάπη.

 

Tαύρος

Με την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον 3ο σου στο ζώδιο του Καρκίνου θα βρεις διεξόδους μέσα από το διάβασμα, ή ξεκινώντας ένα νέο κύκλο μαθημάτων. Γενικότερα η οποιαδήποτε πληροφορία ή είδηση θα κεντρίζει το ενδιαφέρον μιας και θα είσαι περισσότερο περίεργος/η. Αυξημένες μετακινήσεις αλλά και εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες, επαφές και επικοινωνία με όλο τον κόσμο. Καλή περίοδος για να βρεθείς με συγγενείς και αν βελτιώσεις τις σχέσεις σου, ειδικά αν είχαν δημιουργηθεί προστριβές στο παρελθόν. Θα έχεις απίστευτη κινητικότητα αυτή την περίοδο, θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η και θα έχεις αρκετές συναλλαγές και δοσοληψίες μέσα από νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Φρόντισε μόνο να είσαι αντικειμενικός/η και αμερόληπτος/η στην κρίση σου, όταν παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που είναι σημαντικές.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 2ο σου σε «προκαλεί» το επόμενο δεκαπενθήμερο να εστιάσεις στον οικονομικό τομέα και να κοιτάξεις πως θα διαχειριστείς τα έσοδα σου σε σχέση με τα έξοδα σου. Είναι μια περίοδος που θα δώσεις προσοχή σε αγορές και επενδύσεις ωστόσο θα είσαι κυκλοθυμικός/η και υποκειμενικός/η κάποιες στιγμές και θα κάνεις λάθος επιλογές. Γενικότερα θα εστιάσεις σε προσωπικά σου ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου ή τον/η σύντροφό σου. Θα εκφράσεις τις ασυνείδητες επιθυμίες σου και μάλλον θα χρειαστεί να ανανεώσεις το σύστημα αξιών σου. Θα έχεις τάσεις καλοπέρασης, ακόμη και επίδειξης του πλούτου σου, με αποτέλεσμα να χαλάς τα χρήματα σου, ενίοτε άσκοπα και στο τέλος να νιώθεις ανασφαλής. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να μην παρασύρεσαι από τις εσωτερικές σου παρορμήσεις.

 

Kαρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου, θα σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό/η, ευαίσθητο/η και διαισθητικό/η και θα επηρεάσει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες συνεργασίες, συμφωνίες και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις αρκετούς από τους στόχους και τα οράματα που έχεις, αρκεί να μην κολλήσεις στην παραδοσιακή και κλασική σου φύση που σε θέλει συνεσταλμένο και ανασφαλή. Ο αισθηματικός τομέας επηρεάζεται ποικιλοτρόπως, θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, θα κάνεις νέες γνωριμίες και εύκολα θα ελκύεις το άλλο φύλο. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το συναίσθημα.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στον 12ο σου, θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τις πιο αθέατες πλευρές του εαυτού σου. Θα είναι μια περίοδος που θα έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις ευάλωτος/η, θα έχεις έντονη την αίσθηση της μοναξιάς και της θλίψης και θα γεμίσεις με διλήμματα, ανασφάλειες και φοβίες. Πέρα από την εσωστρέφεια και όλα τα παραπάνω θα πρέπει να εστιάσεις στα θέματα της υγείας σου, κυρίως αν τα έχεις παραμελήσει, γιατί ακόμη και σε αυτόν τον τομέα θα κάνεις σενάρια και θα χειροτερεύεις την συναισθηματική σου κατάσταση. Θα παραμελήσεις τις καθημερινές σου εργασίες ρουτίνας, αφενός γιατί δεν θα έχεις διάθεση για δουλειές και αφετέρου, θα νιώθεις χωρίς ενέργεια. Ξεκουράσου, χαλάρωσε και βρες τρόπους να βγεις από τα αδιέξοδα σου.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στον 11ο σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέους φίλους/ες και γνωστούς/ες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να υλοποιήσεις κάποια σχέδια. Αρκετά κοινωνικό και εξωστρεφές το επόμενο δεκαπενθήμερο, με εσένα να βάζεις νέους στόχους και πλάνα για το μέλλον σου. Συλλογικές και ομαδικές δραστηριότητες θα κάνουν να νιώθεις ισορροπημένος/η και θα επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε παρέες και ανθρώπους με κοινά ιδεώδη. Απέναντι στον φιλικό σου περίγυρο θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η κυρίως αν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα τα παίρνεις επάνω σου και θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, προκειμένου να στηρίξεις τις προσπάθειες τους. Ωστόσο απόφυγε τις εξαρτήσεις και την προσκολλήσεις γιατί μπορεί να γίνεις φορτικός/η

 

Zυγός

Σημαντική για εσένα η σημερινή Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Καρκίνο, στον 10ο σου μιας και σε επηρεάζει άμεσα στον επαγγελματικό τομέα. Το αμέσως επόμενο δεκαπενθήμερο, έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου οικογενειακά θέματα και να εστιάσεις στην κοινωνική και επαγγελματική σού εξέλιξη χωρίς εξαρτήσεις, ανασφάλειες και φοβίες που ανακόπτουν την καριέρα σου. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τις επαγγελματικές σου υποθέσεις μπορεί να μην είναι ο ιδανικός για το σκεπτικό του/η συντρόφου σου. Φρόντισε να μην τον/η επιβαρύνεις με τις επιλογές σου, αν και το πιθανότερο είναι να μην φανερώσει τη δυσαρέσκεια του/ης και να σε αφήσει μόνο/η να αποφασίσεις πως θα κινηθείς. Προσπάθησε να παραμερίσεις τις ανασφάλειες σου γιατί θα έχεις περισσότερη εύνοια απ’ ότι φαντάζεσαι.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 9ο σου για να σου φέρει τις αμέσως επόμενες ημέρες, αέρα αισιοδοξίας και έντονη την ανάγκη να πάρεις την καλοκαιρινή σου άδεια και όπου σε βγάλει, αρκεί να περάσεις καλά και να αποκομίσεις νέες εμπειρίες. Το πιθανότερο είναι ταξιδέψεις, να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες και να επηρεάσεις τόσο με τις αντιλήψεις σου όσο με τον λόγο σου, ανθρώπους με κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Αν είσαι μαθητής/τρια θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, θα έχεις επιτυχία γενικότερα και μπορεί να μεταβείς στο εξωτερικό ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις ανοιχτούς ορίζοντες για να ολοκληρώσεις οτιδήποτε επιθυμείς και αυξημένη επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Αν βρίσκεσαι διακοπές ή σε άδεια είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς κάποιον/α με πολύ διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου.

 

Tοξότης

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο και στον 8ο σου και θα φέρει έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φοβίες για τη ζωή γενικότερα. Ο τομέας που επηρεάζεται άμεσα είναι ο οικονομικός και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική απώλεια και τα χρέη να σε «πνίξουν». Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να λάβεις βοήθεια από την οικογένεια σου, από κάποιο ακίνητο, από μια ασφάλεια, αποζημίωση κτλ. Θα έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα που μπορεί να αποφύγεις να εκφράσεις, με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν συμπλέγματα, αρνητισμός αλλά και έντονη σεξουαλική διάθεση προκειμένου να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις τον/η σύντροφό σου. Θα νιώθεις συναισθηματικά προσκολλημένος/η στο ταίρι σου, θα είσαι κτητικός/η και θα θελήσεις να περιορίσεις την ελευθερία του με κάθε κόστος. Στηρίξου στην διαίσθηση και ένστικτο σου και πράξε αναλόγως.

 

Αιγόκερως

Σημαντική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, στον 7ο σου. Η επιτακτική σου ανάγκη να μοιραστείς τον εαυτό σου, φέρνει προσκολλήσεις, συναισθηματικές εξαρτήσεις και τάση να περιορίσεις την ελευθερία του/η συντρόφου σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάθε δράση φέρνει αντίδραση γι’ αυτό φρόντισε να μην «παίξεις» με τις αντοχές και τα όρια των άλλων. Θα έχεις την μανία να κατευθύνεις τα συναισθήματα του/ης, να ελέγχεις κάθε κίνησή του/ης και το πιθανότερο είναι να του/ης προκαλέσεις πίεση. Όση κατανόηση και να δείξεις στις ιδιοτροπίες του/ης και τις παραξενιές του/ης, θα προκαλείς με την στάση σου γκρίνιες και προστριβές. Βρες διέξοδο στον κοινωνικό σου περίγυρο, προσπάθησε να δικτυωθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα συνεργασία αυτές τις ημέρες.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο σου, θα επηρεάσει τον εργασιακό τομέα, την καθημερινότητά σου και τον τομέα της υγείας σου. Θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις, θα βγάλεις κούραση σωματική και νοητική, με αποτέλεσμα να σκεφτείς να βρεις νέες μεθόδους περισσότερο εναλλακτικές προκειμένου να αποφύγεις την ένταση, το άγχος και το στρες. Ξεκίνα νέα διατροφή, κάνε εξετάσεις ρουτίνας που μπορεί να έχεις αμελήσεις και ξεκίνα να γυμνάζεσαι, ή να κολυμπάς μιας και το επιτρέπει η εποχή. Στον εργασιακό χώρο θα προκύψουν κάποιες αλλαγές ενδεχομένως ύστερα από νέα επιχειρηματικά σχέδια και ανοίγματα που θα γίνουν. Πάντως αν το καλοσκεφτείς, είναι μια καλή περίοδος τώρα που ο κόσμος σιγά φεύγει για τις διακοπές του, να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις χωρίς να στηθείς σε ατέλειωτες ουρές.

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο σου, θα σε ευνοήσει αρκετά μιας και θα επηρεάσει τον τομέα που σχετίζεται με τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Θα είσαι αρκετά ρομαντικός/η και ερωτικός/η, θα φλερτάρεις αδιακρίτως και αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο, ενδέχεται να δημιουργήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί με τον έρωτα σου να πάρετε από κοινού την απόφαση, να αποκτήσετε παιδί ή, πολύ απλά να φύγετε μέσα στις επόμενες ημέρες για διακοπές. Σε κάθε περίπτωση θα κάνεις αρκετές νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις τον εαυτό ενώ γενικότερα, θα την βρεις την άκρη και την εκδρομούλα σου θα πας και θα διασκεδάσεις δίχως αύριο. Αν παραπιεστείς με κάποια θέματα φρόντισε να το ρίξεις στις καλλιτεχνίες και σε δημιουργικά πράγματα για να εκφραστείς μέσω της τέχνης.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»: Το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος στο Instagram 

Εκλογές – Βρετανία: Η Ρέιτσελ Ριβς πρώτη γυναίκα υπουργός Οικονομικών, ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί του Κιρ Στάρμερ

Πάτρα: Δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας του Προαστιακού με προβλήματα

Σαν σήμερα 5 Ιουλίου 1946 ο Λουί Ρεάρ επιδεικνύει το πρώτο μαγιό μπικίνι σε υπαίθρια επίδειξη μόδας στο Παρίσι, τι άλλο συνέβη