Βαγγέλης Ιωάννου στον Peloponnisos FM 104,1: «Ο Σπανούλης δεν φοβήθηκε» και «ο Γιάννης παίζει για την Εθνική»

Ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1 για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων.

Peloponnisos FM 104 Ο Βαγγέλης Ιωάννου μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο Βαγγέλης Ιωάννου έζησε από την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων. Ο έμπειρος δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και, πλέον, και πρόεδρος του ΠΣΑΤ ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Μαζί στον αέρα… καλημέρα!» του Κώστα Λαμπρόπουλου στον Peloponnisos FM 104,1 και μίλησε για τα μυστικά του θριάμβου, αλλά και για το ταξίδι στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Οι κυριότερες αναφορές του Βαγγέλη Ιωάννου είχαν ως εξής: «Ηταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα. Μετά από πολλά χρόνια ζήσαμε μια μαγική εμπειρία με την Εθνική ομάδα. Στο Καράκας, στο Τορίνο, στον Καναδά δεν τα είχαμε πάει καλά και στο τέλος έμενε πάντα μια πικρή γεύση, με το ίδιο αποτέλεσμα, τον αποκλεισμό. Αυτήν τη φορά έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και προσωπικά στον πρόεδρό της Βαγγέλη Λιόλιο γιατί το πίστεψε, γιατί το πήρε το Προολυμπιακό στην Ελλάδα. Εβαλε, μάλιστα, προσωπικές εγγυήσεις πριν έρθουν οι χορηγοί και η τηλεόραση, πήρε και τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι. Ζήσαμε μαγικές βραδιές με τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ να δίνουν παρών στην προσπάθεια, με τον κόσμο να δίνει ώθηση στην κερκίδα.  Ολοι μαζί δούλεψαν αυτήν τη φορά, όλοι μαζί προσπάθησαν, όλοι μαζί έπαιξαν, όλοι μαζί κέρδισαν. Για πρώτη φορά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει καταπληκτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Αυτήν τη φορά δεν παίζει η Εθνική για τον Γιάννη, ο Γιάννης παίζει για την Εθνική ομάδα. Αυτό πέρασε ο Σπανούλης. Ολοι οι παίκτες είναι ζεστοί, ενεργοί. Επίσης, έβαλε στο γήπεδο να παίξουν μαζί ο Καλάθης και ο Γουόκαπ. Ταυτόχρονα, έβαλε πολύ ώρα στο γήπεδο και τον Γιάννη και τον Παπαγιάννη, ο οποίος τελείωσε τους Κροάτες με τα τρίποντα που πέτυχε. Ο Σπανούλης δεν φοβήθηκε να βάλει πράγματα στην Εθνική ομάδα και αξιοποίησε όλα τα παιδιά».