Πάτρα – ΔΕΥΑΠ: «Για άλλη μια φορά φάνηκε η γύμνια του κρατικού μηχανισμού»

ΔΕΥΑΠ

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ αναφέρει:

Η ΔΕΥΑ Πάτρας μαζί με τις δυνάμεις του Δήμου Πατρέων συνέδραμε αποφασιστικά και από την πρώτη στιγμή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του Γηροκομείου στην Πάτρα. Συνέβαλε με την υδροφόρα της, το προσωπικό της αλλά και με άμεσα μέτρα και ρυθμίσεις στο δίκτυο για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν δρομολογηθεί ήδη και θα επισκευαστούν σήμερα κάποια κομμάτια του δικτύου που έκαψε η φωτιά.

Για άλλη μια φορά φάνηκε η γύμνια του κρατικού μηχανισμού αλλά και το που οδηγεί αυτή η πολιτική που αντιμετωπίζει ως κόστος τις ανάγκες του λαού μας για την προστασία της ζωής του και της περιουσίας του, την ανάγκη για αντιπυρική προστασία.

Με δεδομένη την αδιαφορία των κυβερνήσεων και των τοπικών τους στηριγμάτων, η ΔΕΥΑ της Πάτρας για να στηρίξει ακόμα περισσότερο το έργο της πυρόσβεσης σε ενδεχόμενες πυρκαγιές που μπορεί να ξεσπάσουν το επόμενο διάστημα του καλοκαιριού, θα προχωρήσει σε επιπλέον μέτρα, μεταξύ αυτών και την ενοικίαση υδροφόρων.