Πάτρα: Παράπονα στην «Π» από κατοίκους του Ακταίου, «φθηνοκατασκευή» απειλεί πεζούς

Σίδερα στον αέρα έχουν καταστεί πολύ επικίνδυνα.

Πάτρα

Νέα παράπονα από κατοίκους του Ακταίου Ρίου έφτασαν στην «Πελοπόννησο».

Ο λόγος για κατασκευή, που έγινε σε αυλάκι στην κοινή είσοδο της Εκκλησίας και του Δημοτικού της περιοχής, την οποία χαρακτηρίζουν «πρόχειρη» και «πηγή κινδύνων και τραυματισμών»!

Ο πρ. πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Καραΐσκος περιέγραψε στην «Π» το χρονικό: «Η Κοινότητα με τον Σύλλογο Γονέων ζήτησαν από τον Δήμο Πατρέων προστατευτικά στην έξοδο του σχολείου και κάλυψη του ανοιχτού παρακείμενου αύλακα για την προστασία των παιδιών, αλλά και των διερχόμενων ατόμων ή οχημάτων, όπως είχε κατασκευάσει στο νηπιαγωγείο παλαιότερα. Κάποιοι φωστήρες, λοιπόν, πήγαν και βίδωσαν με προχειρότητα στην άσφαλτο τα σίδερα κι ένα μήνα μετά έγινε το αναμενόμενο: τα σίδερα να είναι στον αέρα και να έχουν καταστεί επικίνδυνα για τους διερχομένους. Στην ουσία δεν προφυλάσσουν τίποτα».

Και ο κοινοτάρχης κατέληξε: «Η λύση, βέβαια, ήταν πολύ απλή, με μία σχάρα στο αυλάκι ώστε να μην είναι ανοιχτό για να γίνεται και η καθαριότητά του κι ένα σίδερο «Π» στην έξοδο του σχολείου που θα φρενάρει τα παιδιά που βγαίνουν τρέχοντας στο σχόλασμα. Ο δήμαρχος κ. Πελετίδης θα πρέπει να ξέρει ότι με τέτοιες φθηνοκατασκευές, για να βγάζουμε φωτογραφίες και να πουλάμε μούρη, δεν γίνεται το 1 ευρώ …10!»

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Υποψία για εμπρησμό ή έκρηξη στο Γηροκομειό; η φωτιά που «άναψε» φωτιές ΦΩΤΟ

Ζακ Κωστόπουλος: Κάθειρξη πέντε ετών στον κοσμηματοπώλη και έξι ετών στον μεσίτη, αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, οργή στο δικαστήριο

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας, πού βρίσκεται ΦΩΤΟ

ΑΑΔΕ – Φορολογικές δηλώσεις: Με ρυθμό ρεκόρ η φετινή υποβολή