Ντόναλντ Τραμπ: Επέλεξε τον Τζ. Ντ. Βανς ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του

Πλέον η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ έχει και Αντιπρόεδρο για τις ΗΠΑ.

Τραμπ

Ο Τραμπ μόλις γνωστοποίησε την είδηση ​​στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, ανακοινώνοντας ότι ο Βανς, ο γερουσιαστής του Οχάιο, είναι «το πιο κατάλληλο άτομο για να αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών».

Τραμπ

Επίσης με ανακοίνωση από τον γιο του Έρικ Τραμπ, εκ μέρους της πολιτείας της Φλόριντα, ο Τραμπ έχει επισημοποιήσει επίσημα την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων για πρόεδρος.

Ντόναλντ Τραμπ: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την απόπειρα δολοφονίας του – Το «ψεύτικο αίμα» και «βαθύ κράτος»

Σύμφωνα με το NBC η απόφαση του Τραμπ για τον Αντιπρόεδρο, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, συνεχίζει τη μετέωρη άνοδο για τον Βανς, ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια έκανε bestseller τα απομνημονεύματά του, «Hillbilly Elegy».

Στο βιβλίο, ο Βανς μοιράστηκε έντονες αναμνήσεις για τη μάχη της μητέρας του με τον εθισμό στα ναρκωτικά, παρέθεσε ένα εναλλασσόμενο καστ πατερικών φιγούρων, αλλά και τις άλλες κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις που αντιμετώπισε η οικογένειά του μετά τη μετανάστευση από το ανατολικό Κεντάκι στο νοτιοδυτικό Οχάιο.

Η δημοσίευση του βιβλίου συνέπεσε με την προεδρική εκστρατεία του Τραμπ το 2016.

Ο Βανς, πρώην επιχειρηματίας, προτού διεκδικήσει αξίωμα εκλεγμένου ήταν ένας από τους λίγους Ρεπουμπλικάνους που θεωρούνταν ως πιθανότεροι υποψήφιοι. Αυτή η ομάδα περιελάμβανε τον κυβερνήτη της Βόρειας Ντακότα, Doug Burgum και το γερουσιαστής Marco Rubio από τη Φλόριντα.

Ο Τραμπ περίμενε σχεδόν μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποκαλύψει την επιλογή του για αντιπρόεδρο, κάνοντας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς οι Ρεπουμπλικανοί εκπρόσωποι του συνεδρίου ήταν στη διαδικασία ψηφοφορίας για την επίσημη υποψηφιότητα του Τραμπ.

Κανένας υποψήφιος δεν περίμενε μέχρι το συνέδριο να ανακοινώσει τον υποψήφιό του αυτόν τον αιώνα. Η τελευταία φορά που ανακοινώθηκε υποψήφιος αντιπρόεδρος για πρώτη φορά στο συνέδριο ήταν το 1980.

 

Τραμπ

Διαβάστε επίσης:

 

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί από τρία διαφορετικά όπλα στην ομιλία του Τραμπ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη έρευνα του pelop.gr για την αρχηγία την Τρίτη 16 Ιουλίου

Γιώργος Τράγκας: Απορρίφθηκε η προσφυγή της συζύγου του για την περιουσία

Καύσωνας: 5 συμβουλές για τις ευπαθείς ομάδες

Τίτλοι τέλους για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με επιστροφή της Βούλας