Βέροια: Βίντεο από το σερβίρισμα καφέ στην Μπαρμπούτα με… εναέριο δίσκο

Ένας καταστηματάρχης στη Βέροια, βρήκε τρόπο στο σερβίρισμα του καφέ, χωρίς να καταπονούνται οι υπάλληλοι και χωρίς οι πελάτες του να σηκώνονται μέσα στον καύσωνα.

 

Βίντεο

Ένας καταστηματάρχης στη Βέροια, βρήκε τρόπο στο σερβίρισμα του καφέ, χωρίς να καταπονούνται οι υπάλληλοι και χωρίς οι πελάτες του να σηκώνονται μέσα στον καύσωνα.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο γίνεται το σερβίρισμα του καφέ στην Μπαρμπούτα στη Βέροια. Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Τσιροφίδη που μίλησε στην ΕΡΤ και είναι καταστηματάρχης, αυτός ο τρόπος επινοήθηκε για να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι και οι καφέδες να κατεβαίνουν με ασφάλεια.

Όπως είπε σερβίρονται και φαγητά με τον ίδιο τρόπο. Εξήγησε ότι το σύστημα αυτό λειτουργεί πάντα, εκτός από τις ημέρες που βρέχει. Οι θαμώνες, πάντως, δείχνουν να το απολαμβάνουν, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στη δροσιά, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δίπλα στο ποτάμι, και με γρήγορο σέρβις, ενώ δεν παραλείπουν να βγαίνουν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το ιδιαίτερο σερβίρισμα στη Βέροια είχε γίνει θέμα και το 2016. Απόδειξη το παρακάτω βίντεο που βρίσκεται στο youtube.


Η ζέστη δοκιμάζει και τη Βέροια, με καταστηματάρχες, ντόπιους και τουρίστες να ψάχνουν τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους, πιο εύκολη.

 

Διαβάστε επίσης:

Σκυλακάκης: Tρία μέτρα στήριξης για το ακριβό ρεύμα ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή απάντηση Δένδια στην Τουρκία: Λυπούμαστε που δεν σας «ευχαριστήσαμε» για την εισβολή και κατοχή

Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Κινδύνευσαν πυροσβέστες, στο νοσοκομείο ένας με εγκαύματα

Ο καύσωνας ήρθε για να μείνει, επιμένει στους 43 βαθμούς το θερμόμετρο, επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Γραφικό αναλύει το πώς γλίτωσε την ώρα του πυροβολισμού ΒΙΝΤΕΟ