Α’ Κατηγορία: Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για Σχοινά-Αγοράκη
Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα 40 ήταν εκ των πρωταγωνιστών της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας
Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει τα 40 ήταν εκ των πρωταγωνιστών της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.
Ο 44χρονος Τάκης Σχοινάς σκόραρε στη νίκη του Αετού Πατρών κόντρα στο Ανω Καστρίτσι και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, ενώ την ίδια ώρα στην άλλη άκρη της Πάτρας, ο Κώστας Αγοράκης στα 45 του κρατούσε τη νίκη για 82′ λεπτά, όμως τελικά νικήθηκε λίγο πριν το τέλος με τον Ικαρο Πετρωτού να ισοφαρίζει τον Αχαιό.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το επίπεδο έχει πέσει αρκετά, όμως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν αυτό το μεράκι και τη φλόγα για το «τόπι», που τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκδήλωση δασκάλων για «Πολλαπλό Βιβλίο και Συνδιδασκαλία» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Το Motorola Razr λέει αντίο στο clamshell το και φέρνει αντίπαλο στο iPhone Duo
Μπέικον ή λουκάνικο: Τι είναι καλύτερο εάν έχει υψηλή χοληστερίνη;
Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών κοντά στα «πρωτάκια» ΦΩΤΟ
iPhone Duo εναντίον Samsung Galaxy Z Fold 8
