Αχαΐα: Αυτοί θα εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επετειακές εκδηλώσεις

Αχαΐα: Αυτοί θα εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επετειακές εκδηλώσεις

Για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821 που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας θα εκπροσωπηθεί ως εξής:

Η Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο., θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη των Καλαβρύτων.

Ο Κώστας Μάρκου, Βουλευτής Αχαΐας, θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Πάτρας.

Ο Ανδρέας Ριζούλης, Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας , θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη του Αιγίου.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στις εκδηλώσεις στην πόλη της Κάτω Αχαΐας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Ο Κώστας Κόντης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΔΕ, θα εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην πόλη της Χαλανδρίτσας στο Δήμο Ερυμάνθου.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ