Αχαΐα: Άνδρας φέρεται να τσιμπήθηκε από μαύρη χήρα! – Ενιωθε ενοχλήσεις για δύο μέρες
Ο άνδρας που διαμένει σε χωριό της Αχαΐας, αρχικά ένιωσε μερικά συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν πως είναι κολικός.
Ένας 36χρονος από το Αίγιο φέρεται να τσιμπήθηκε από αράχνη «μαύρη χήρα» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο άνδρας που διαμένει σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, αρχικά ένιωσε μερικά συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν πως είναι κολικός.
Οι ενοχλήσεις επέμεναν και ο αγροτικός γιατρός του συνέστησε να πάει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, διότι πιθανώς να τσιμπήθηκε από το συγκεκριμένο είδος αράχνης με το τοξικό δηλητήριο.
Αυτό που συμπεραίνεται, είναι πως δεν γίνονται διακριτά τα συμπτώματα από το τσίμπημα της αράχνης, με αποτέλεσμα να ζητείται η συγκατάθεση του ασθενούς για να προχωρήσουν στην χορήγηση αντίδοτου και να μην επιδεινωθεί η υγεία του.
Για την εξέλιξη της υγείας του σύμφωνα με το Open και για το αν πράγματι υπάρχει δηλητήριο στον οργανισμό του, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Στα Σαγαίικα ο αγαπημένος Καραγκιόζης ΦΩΤΟ
