Αχαΐα: Δυο νεκροί σε τροχαία σε μια ημέρα, η ταυτότητα των θυμάτων ΦΩΤΟ
Ενας 16χρονος και ένας 30χρονος τα θύματα των θανατηφορών τροχαίων που σημειώθηκαν σε μια ημέρα, στην Αχαΐα.
Δυο νεκροί στην Αχαΐα, μέσα σε μια ημέρα σε ισάριθμα τροχαία που σημειώθηκαν με διαφορώ λίγων ωρών τη Δευτέρα 19/01/2026.
Αχαΐα: Νέο, το δεύτερο σήμερα, θανάσιμο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος
Για τον 16χρονο Βλάσση Μπασιλάρη, το νήμα της ζωής κόπηκε τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε – χωρίς δίπλωμα – υπό συνθήκες που ερευνώνται εξετράπη της πορείας του στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, στα Σταματαίικα Ερυμάνθου Αχαΐας, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει σε στηθαίο. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυροσβέστες.
Ο 30χρονος Γιάννης Σπηλιόπουλος από το Μαστραντώνη, τραυματίστηκε θανάσιμα, μετά από μετωπική σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με ΙΧ αυτοκίνητο, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, στο ύψος του Σταυροδρομίου Αχαΐας.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Η εταιρεία που έβαλε στο μάτι ο Elon Musk και θέλει να την κάνει δική του
Στα 50 έτη αρχιερατείας του Αμβροσίου ο Ανδρέας Κατσανιώτης ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Τα AirPods με κάμερα καθυστερούν – πότε τελικά τα περιμένουμε
Καραγκιόζης στο σχολείο του Πλανητέρου Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Η Samsung ανακοίνωσε νέα εκδήλωση Galaxy στις 27 Αυγούστου – τι περιμένουμε
