Αχαΐα: Με ελικόπτερο στα καμένα ο Χρυσοχοΐδης
Εναέρια αυτοψία στις καμένες εκτάσεις του Δήμου Ερυμάνθου και στην Ελεκίστρα Πατρών, πραγματοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ήρθε, είδε και απήλθε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο κ. Χρυσοχοΐδης νωρίς το πρωί “πέταξε” με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές του Δήμου Ερυμάνθου, που επλήγησαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης 28/7 στη Δροσιά και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στην Πάτρα πραγματοποιώντας αυτοψία από αέρος σε Ελεκίστρα και Σούλι.
Όπως επεσήμαναν πηγές στην “Π”, επρόκειτο για επίσκεψη αστραπή προκειμένου ο κ. Χρυσοχοΐδης να έχει προσωπική άποψη για την καταστροφή που άφησαν πίσω τους τα δυο πύρινα μέτωπα, που εκδηλώθηκαν χθες στην Ελεκίστρα Πατρών και στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου, Αχαΐας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Όσα λένε για εμάς τα likes στα social media
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από την «Αχαΐα Αναπτυξιακή» η αξιοποίηση του παλαιού Ελαιοτριβείου Ελίκης
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο




