Αχαΐα: Μεγάλη η ανταπόκριση στους εμβολιασμούς από την Κινητή Μονάδα

Και τις δύο ημέρες διενεργήθηκαν περισσότεροι από 150 εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer.

Αχαΐα: Μεγάλη η ανταπόκριση στους εμβολιασμούς από την Κινητή Μονάδα

Η εμβολιαστική διαδικασία με τη συνδρομή της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας συνεχίζεται με επιτυχία, κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού βρέθηκε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου, στα πλαίσια ενός ανοικτού καλέσματος εμβολιασμού για την α’ ή για τη β΄, ή ακόμη και για την αναμνηστική (γ΄) δόση του εμβολίου κατά του νέου κορονοιού.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα βρέθηκε για τον ίδιο λόγο στο Σκιαδά Αχαΐας και το αποτέλεσμα της εμβολιαστικής διαδικασίας ήταν σημαντικό καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.

Και τις δύο ημέρες διενεργήθηκαν περισσότεροι από 150 εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer. Το ταξίδι της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο ημέρες, με προορισμό τις περιοχές του Ερινεού (Δαμακίνι και Σαλμενίκο) και τα Αργυρά Αχαΐας. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο Δαμακίνι (κατά τις ώρες 9:30 με 11:00) και στο Σαλμενίκο (κατά τις ώρες 11:15 με 13:00), ενώ στα Αργυρά θα βρίσκεται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου (κατά τις ώρες 9:30 με 12:30).

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στοχεύει, μέσω της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης, στην ενίσχυση της ανοσίας του γενικού πληθυσμού, στη μείωση της διασποράς και της νοσηρότητας στις περιοχές της υπαίθρου, και κατ΄ επέκταση στη μείωση των νοσούντων και των κρουσμάτων που χρήζουν νοσηλείας στις νοσηλευτικές μονάδες.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ