Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό

Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Η ενημέρωση των πολιτών της Αχαΐας για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συνεχίστηκε χθες Πέμπτη 8.6.2023 με εξόρμηση των μελών μας και των υποψηφίων Βουλευτών.τριών σε όλο τον νομό.

Το πρωί ενημερώσαμε για το πρόγραμμα μας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους της οδού Κορίνθου στην Πάτρα με συμμετοχή της υποψήφιας Βουλεύτριας Σίας Αναγνωστοπούλου.

Επίσης, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ περιόδευσε την Πέμπτη το πρωί στην αγορά του Ρίου με τη συμμετοχή κομματικών μελών από την τοπική οργάνωση και τον υποψήφιο Βουλευτή Γιώργο Κυριακόπουλο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής.

Παράλληλα, ενημέρωση για το πρόγραμμα μας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έγινε στους καταστηματάρχες της αγοράς του Αιγίου με κλιμάκιο των μελών της οργάνωσης μας στο Αίγιο και συμμετοχή των υποψήφιων Βουλευτών Παναγιωτόπουλο Ανδρέα, Ανδρικόπουλου Άρη και Μαμμής Γιούλης. Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΠΕΣ όπου έγινε συνάντηση με τη διοίκηση του οργανισμού για τα προβλήματα των καλλιεργητών της περιοχής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε καφενείο της περιοχής Ζαβλανίου με συμμετοχή της υποψήφιας Βουλεύτριας Σίας Αναγνωστοπούλου και σε καφενείο της περιοχής των Συνόρων με τη συμμετοχή των υποψήφιων Βουλευτών Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και Ελένης Αδαμοπούλου έγινε ενημέρωση των κατοίκων των περιοχών αυτών για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τέλος χθες το απόγευμα κλιμάκιο των μελών της οργάνωσης Αιγίου με συμμετοχή των υποψηφίων Βουλευτών Κυριακόπουλου Γιώργου και Ανδρικόπουλου Άρη επισκέφτηκε τα χωριά της Αιγιάλειας Κουλούρα, Μαυρίκι και Μελίσσια. Ενώ παράλληλα κλιμάκιο των μελών της οργάνωσης Καλαβρύτων με συμμετοχή της υποψήφιας Βουλεύτριας Γιούλης Μαμμής επισκέφτηκε τα καλαβρυτοχώρια Γουμένισσα, Πετσακούς και Πλατανιώτισσα.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις εξωστρεφείς μας δράσεις σε όλη την Αχαΐα.

Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐα: Πολλές περιοδείες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πικρός» ο καφές στην Πάτρα - Τί έδειξε έρευνα
Δυτική Ελλάδα: Διαδικασία ενισχύσεων εκτροφέων για νεκρά ζώα
Μονάδα Εγκεφαλικών και στην Πάτρα
Στη «φάκα» αστυνομικών του Αγρινίου σπείρα κλεφτών- Μεγάλη επιχείρηση σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος