Αχαΐα: «Ξεχασμένο» πιστόλι και χειροβομβίδα σε επιχείρηση, τι αναφέρει η ΕΛΑΣ
Πυροτεχνουργός της ΕΛΑΣ, σε επιχείρηση στη Δυτική Αχαΐα.
Ιδιοκτήτης επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων (scrap yards), στη Δυτική Αχαΐα με έκπληξη διαπίστωσε την ύπαρξη «περίεργων» ευρημάτων και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σωρό των ανακυκλώσιμων υλικών, χθες Δευτέρα 9/02/2026 εντόπισε αεροπορική χειροβοβμίδα που όπως διαπιστώθηκε ήταν ανενεργή και και ένα οξειδωμένο πιστόλι.
Στην επιχείρηση που λειτουργεί στο Θεριανό Δυτικής Αχαΐας, μετέβη πυροτεχνουργός της ΕΛΑΣ, συνέλλεξε τα αντικείμενα τα οποία θα παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Στρατού.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Εντοπίστηκε, από ημεδαπό άνδρα, χθες το πρωί,
σε περιοχή της Αχαΐας, μία βόμβα στρατιωτικού αεροσκάφους εκπαιδευτικού τύπου και ένα πιστόλι Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, σε πλήρη οξείδωση.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, οι οποίοι απέκλεισαν τον χώρο ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πόλεμος για τα copyright στο YouTube με μαζικές διαγραφές YouTubers
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας στην 23η Αγροτική Έκθεση ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
