Αχτσιόγλου: «Η ελληνική κοινωνία μπορεί, πρέπει και δικαιούται να ζήσει καλύτερα»
«Η δική μου υποψηφιότητα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στη μεθοδολογία δουλειάς που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» τόνισε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου
«Η ελληνική κοινωνία μπορεί, πρέπει και δικαιούται να ζήσει καλύτερα. Αυτό το οποίο έχει εμπεδώσει ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία κοινωνία μειωμένων, μηδενικών προσδοκιών, σε μία συνθήκη φόβου και οικονομικής ασφυξίας, όπου δεν μπορεί να σχεδιάσει κανείς κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα» υποστήριξε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, είπε: «Η δική μου υποψηφιότητα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στη μεθοδολογία δουλειάς που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια».
Απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, ανέφερε ότι «πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία – αυτό λέει το καταστατικό μας και αυτό έχουμε αποφασίσει – και όταν λέμε ‘ανοιχτή’ το εννοούμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρει τα χαρακτηριστικά του και την πρότασή του – την πολιτική και τη λειτουργική – να κατέλθει και να τη θέσει στην κρίση των μελών, των φίλων και των ανθρώπων που θα έρθουν να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και να ψηφίσουν».
Η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι εφόσον αυτή εκλεγεί «όλα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κρίσιμο όμως είναι, κάθε μέρα να πείθουμε και έναν περισσότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα κόμμα κυβερνητικό. Αυτό σημαίνει ότι διεκδικούμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική επιρροή στην κοινωνία».
Σημείωσε, τέλος, ότι «στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που κάνουμε σε πόλεις όλη της χώρας, έρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με ειλικρινή αγωνία για το αν θα υπάρξει μία προοδευτική διέξοδος στην κοινωνία, με μία κυβερνητική πρόταση που θα εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Η απογοήτευση έχει πάει στην άκρη και πια υπάρχει κοινή αγωνία. Αυτό σημαίνει υγιή αντανακλαστικά για να προχωρήσουμε μπροστά».
Σχετικές ειδήσεις:
Έφη Αχτσιόγλου: Στόχος η ιδεολογική και πολιτική ήττα του καθεστώτος Μητσοτάκη
Βολές Αχτσιόγλου για τις πυρκαγιές: Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάνω από 600 προσλήψεις στις ελληνικές τράπεζες το 2027 με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη
Αιγιάλεια: Ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦΩΤΟ
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη ΔΥΠΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο gov.gr
