Αδιαφορία για «STOP» στο Ρίο….παρά τους κινδύνους!

Αδιαφορία αρμοδίων στη οδό Ζαϊμη στο Ρίο Πατρών. Η φθαρμένη πινακίδα δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί

Αδιαφορία για «STOP» στο Ρίο....παρά τους κινδύνους!

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε γράψει για τους σοβαρούς κινδύνους που δημιουργεί στην περιοχή του Ρίου η μη ύπαρξη πινακίδας «STOP» στη διασταύρωση της οδού Ζαΐμη με τη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος του ξενοδοχείου «Porto Rio», η οποία οδηγεί στις οδούς Βουρλούμη, Συρογιάννη και Κωνσταντινουπόλεως.

Από ό,τι φαίνεται, από τότε μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχει συγκινηθεί κανείς, με το θέμα να επαναφέρουν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» όχι μόνο κάτοικοι της περιοχής, αλλά και πολίτες που χρησιμοποιούν σε συστηματική βάση τον εν λόγω δρόμο εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν μια πινακίδα; Στο σημείο συμβαίνουν συνεχώς ατυχήματα και πραγματικά είναι θαύμα το ότι δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη νεκρούς», δήλωσε ο Α.Θ., κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: «Ειδικά όσοι οδηγοί είναι στο ρεύμα που έρχεται από Ρίο προς Πάτρα, δεν σταματούν ποτέ. Κανείς δεν τηρεί το STOP, αφού και η πινακίδα που υπήρχε έχει εξαφανιστεί. Είναι εξωφρενικό το ότι μετά από τόσους μήνες δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα».

Και κάτι ακόμη: Στο συγκεκριμένο σημείο η στενότητα του δρόμου είναι μεγάλη (πολλοί θέτουν ακόμη και σήμερα θέμα επιμήκυνσης) κι όμως παρόλα αυτά πολλοί οδηγοί έχουν εντοπιστεί να τρέχουν σαν να συμμετέχουν σε αγώνα ράλι. Κι επειδή δεν είναι δυνατόν η περιοχή να αστυνομεύεται συνεχώς, αλλά κι επειδή ο δρόμος είναι διπλής διελεύσεως οχημάτων, η τοποθέτηση της πινακίδας του «STOP» καθίσταται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments