ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ: Αλλάζει όψη η «Αποθήκη»

Η συνεργασία Γλαύκου και Εσπερου ΑΟΠΑ οδηγεί στη γενική αναμόρφωση στην «Αποθήκη», με τη βοήθεια και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και φίλων του Οργανισμού.

ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ: Αλλάζει όψη η «Αποθήκη» Η «Αποθήκη» θα αλλάξει πρόσωπο μέσα στο επόμενο διάστημα

Από τη στιγμή που έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα σε Γλαύκο και Εσπερο ΑΟΠΑ για να πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ήταν αναμενόμενο ότι ο σχεδιασμός θα περιελάμβανε πολλά όμορφα πράγματα όχι μόνο από αγωνιστικής-μεταγραφικής πλευράς, αλλά και από πλευράς γενικότερης λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

Η είδηση, λοιπόν, σε ό,τι αφορά την ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ έχει να κάνει με την προσπάθεια ανάπλασης της «Αποθήκης», του κλειστού γυμναστηρίου δηλαδή του συλλόγου (ονομάζεται έτσι γιατί στο μακρινό παρελθόν ο χώρος χρησιμοποιείτο ως αποθήκη της πάλαι ποτέ κραταιάς «Πειραϊκής-Πατραϊκής»).

Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας έχουν ήδη κάνει τις σχετικές επαφές με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία θα στηρίξει το όλο εγχείρημα, προκειμένου οι εγκαταστάσεις του συλλόγου να ανακαινιστούν (πιθανότατα θα δούμε νέα παρκέ, αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού και άλλες σημαντικές βελτιώσεις).

Φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ θα προχωρήσουν και οι ίδιοι σε μετατροπές, προκειμένου η «Αποθήκη» να γίνει ακόμη πιο όμορφη.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, οι Σακελλαρόπουλος και Μπόγρης θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ συμφώνησε και ο Σταθόπουλος. Τέλος, κοντά στην παραμονή του στην ομάδα είναι και ο Φίλιππος Ροκανάς.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα-Ισπανία (μπασκετική) συμμαχία!
Ο Αστέρας Τέμενης απέκτησε Χρήστο Θεοδωρόπουλο
H Γαλήνη πήρε Παπαθανασόπουλο
Απόλλων Πατρών: Συνεχίζει ο Μπόγρης