ΑΕ Ροϊτίκων: Ερχεται Ελλάδα ο Αλέκσι Λιούκο, επένδυση και με Αναστασίου
Ο Φιλανδός «γίγαντας» των 211 εκατοστών Αλέκσι Λιούκο έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, την ΑΕ Ροϊτίκων.
Η ΑΕ Ροϊτίκων θα έχει από σήμερα ένα ακόμη «όπλο» στη φαρέτρα της ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της National League 2. Ο λόγος για τον Φιλανδό «γίγαντα», Αλέκσι Λιούκο, τον οποίον θα παραλάβουν οι άνθρωποι της ομάδας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Λιούκο είναι 27 ετών και με ύψος 2.11μ. θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός στη ρακέτα της ομάδας του Νίκου Βουρνά, όντας ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου!
Παράλληλα, στην προετοιμασία θα μπει και ο 18χρονος γκαρντ Δημήτρης Αναστασίου, που έρχεται από τον Κάδμο κι έχει παίξει στις Προεθνικές ομάδες, αποτελώντας ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της Ενωσής του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Εθνική βόλεϊ Ανδρών στον τελικό των Μεσογειακών αγώνων
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Επιστρέφει στην Πάτρα ο Νίκος Βασιλείου, προορισμός τα Κρύα Ιτεών
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
