Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του αθλητισμού

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας (για μία ακόμα φορά) από τους ανθρώπους του Πήγασου

νόημα

Αυτό (πρέπει να) είναι το νόημα του αθλητισμού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι από τις φορές που πραγματικά το αποτέλεσμα του αγώνα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας (για μία ακόμα φορά) από τους ανθρώπους του Πήγασου, η οποία μέσω του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Αποσκίτη, παρέδωσαν αθλητικό υλικό στον φίλαθλο του Πήγασου, Νίκο Χριστόπουλο.

Ο Νικόλας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ο πατέρας του τον φέρνει σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο, παραμένοντας δίπλα του συνέχεια. Αυτοί οι άνθρωποι με το χαμόγελό τους, τη δύναμή τους, την αγάπη τους για τη ζωή, για την ομάδα και το άθλημα, δίνουν κουράγιο και εμπνέουν.
Στο πλευρό του Νίκου Χριστόπουλου δεν βρέθηκαν μόνο οι άνθρωποι του Πήγασου, αλλά οι παίκτες και των δύο ομάδων (Πήγασος-Εθνικός Πατρών), οι διαιτητές, οι προπονητές, όλοι. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Πολλές φορές όταν βρισκόμασταν στο ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κανιστρας”, παρατηρούσαμε ένα μπλε αυτοκίνητο πάντα παρκαρισμένο πίσω από την εστία που βρίσκεται στην δεξιά μεριά. Εκεί λοιπόν σε κάθε αγώνα βρίσκεται ο Νικόλας Χριστόπουλος μαζί με τον πατέρα του. Με μια διαφορά.

Ο Νικόλας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ο πατέρας του είναι αυτός που τον φέρνει στο γήπεδο και παραμένει δίπλα του σε όλο τον αγώνα.
Σκεφτήκαμε λοιπόν οτι ο Νικόλας είναι ο καλύτερος μας παίκτης! Αυτός που πρέπει να μας δίνει κουράγιο με το χαμόγελο του, τη δύναμή του, την αγάπη του για την ομάδα και το άθλημα! Την αληθινή αγάπη για το ποδόσφαιρο!
Στον Νικόλα λοιπόν βρεθήκαμε όλοι δίπλα του (παίκτες και των δύο ομάδων, προπονητές, διαιτητές) για να μας δώσει δυναμη και να τον ευχαριστήσουμε που είναι κοντά μας!
Ο αρχηγός του Πήγασου, Νίκος Αποσκίτης του παρέδωσε αθλητικό υλικό ως το ελάχιστο “ευχαριστώ” για την παρουσία του εκεί. Νικόλα,είσαι ένας από εμάς! Στήριξε την ομάδα μας και να σαι πάντα κοντά μας».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop