Αυτοψία «Κτιριακών Υποδομών» σε τρία σχολεία στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Η αυτοψία θα γίνει προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», Θανάσης Γιάνναρης.

Κτιριακών Γεωργία Κακαλέτρη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Θανάσης Γιάνναρης, Γιάννης Λέντζας

Στο μικροσκόπιο των μηχανικών των Κτιριακών Υποδομών θα βρεθούν εντός της εβδομάδας τρία σχολεία στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Οι μηχανικοί θα διενεργήσουν σε πρώτο στάδιο ταχύ οπτικό έλεγχο, προκειμένου να αξιολογήσουν τις φθορές και να αποφασίσουν το είδος και την έκταση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες να γίνουν. Τα σχολεία τα οποία θα εξεταστούν είναι τα Γυμνάσια Βάρδας και Λεχαινών και το Λύκειο της Ανδραβίδας.

Η αυτοψία θα γίνει προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», Θανάσης Γιάνναρης. Οι φθορές αποτέλεσαν αντικείμενο σύσκεψης της οποία είχαν πρόσφατα, ο κ. Γιάνναρης με τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, και την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γεωργία Κακαλέτρη.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία και παρουσία του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέα Νικολακόπουλου, επιδόθηκαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» οι σχετικές εισηγήσεις των διευθυντών των σχολείων καθώς και φωτογραφικό υλικό της υφιστάμενης κατάστασης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop