Αγιοι Ανάργυροι: Επεστράφη η ΕΔΕ για τη δολοφονία Γρίβα, τι «βλέπει» ο Συνήγορος του Πολίτη
Παραλείψεις στην ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων «βλέπει» ο Συνήγορος του Πολίτη.
Σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος επέστρεψε το πόρισμα της Ενορκής Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) της ΕΛΑΣ, για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, εμφανίζονται παραλείψεις.
Η έρευνα που κοινοποιήθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 επεστράφη στην Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, αφού κρίθηκε πως χρειάζεται να συμπληρωθεί.
Εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως αδυνατεί να θυμηθεί όσα συνέβησαν το βράδυ της γυναικοκτονίας. Θυμωμένη με την εξέλιξη δηλώνει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η μητέρα του θύματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης στην Πάτρα
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
