Αγωνία για 31χρονη από την Ηλεία – Εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη
H 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου από το Βαρθολομιό Ηλείας, που ζει στη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 18/11/2022.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου από το Βαρθολομιό Ηλείας, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης. έφυγε ξαφνικά την Παρασκευή 18/11/ 2022 από το σπίτι χωρίς να πάρει κλειδιά και χρήματα.
Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε από τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η 31 ετών Μαριάννα, με ύψος 1,55 και κοντά κόκκινα μαλλιά όπως στη φωτογραφία, διαμένει στο χωριό Γαλαρινό, στα όρια Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, φιλοξενούμενη από μία φίλη της. Η κοπέλα εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι.
Τη Μαριάννα αναζητά η οικογένειά της και ΕΛ.ΑΣ και δρομολογούνται οι διαδικασίες ώστε τις επόμενες ώρες να σημάνει silver alert.
Παράλληλα, γνωστοποιείται η πληροφορία πως οι Εθελοντές Διασώστες ΟΦΚΑΘ αναλαμβάνουν την επιχείρηση εντοπισμού της.
Πηγή: patrisnews.com
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
Ζώδια σήμερα 7/11: Καρκίνος – καρμικές επιστροφές και νοσταλγία!
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
