Αγωνιστικός χώρος

Η περιγραφή του αγώνα: Ο Αρης προηγείται του ΠΑΟΚ 1-0 στην Τούμπα. Η ώρα περνάει, οι οπαδοί του γηπεδούχου αδημονούν, και μερικές δεκάδες από αυτούς κάποια στιγμή μπαίνουν στο γήπεδο ενώ η ατμόσφαιρα  καλύπτεται από εκπομπές καπνογόνων.

Επιλαμβάνονται μερικές ντουζίνες αστυνομικών. Ακολουθούν σποραδικές συμπλοκές, συλλήψεις, λιποθυμίες, μεταγωγές με φορεία. Ο αγώνας στο μεταξύ έχει διακοπεί. Υπερβολές. Είναι αυτοί επαρκείς λόγοι για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο; Τη μπάλα μας εμείς, τις λιποθυμίες σας εσείς. Εξυπακούεται ότι η κερκίδα δεν δίνει δεκάρα για τις συνέπειες της συμπεριφοράς της. Αφού δεν την ψυχαγωγεί η έκβαση του αγώνα (ας είμαστε εμείς που νικάμε και το παιχνίδι ας μη βλέπεται) , ας την ψυχαγωγήσει η συμπεριφορά της. Ξέρεις τι θα πει να χάνεις από τον Αρη στο γήπεδό σου; Μη σ’ εύρει τέτοιο κακό.

Σημειωτέον ότι τις αστυνομικές δυνάμεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, που δυσκολεύεται να έχει στο πλευρό του την Αμεση Δράση όταν τη χρειάζεται για τη δική του άσημη, μεμονωμένη λιποθυμία.


ΑΛΛΑ PHOTO STORIES