Άγριες Μέλισσες: Νέο spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις “Άγριες Μέλισσες“ μίλησε για όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες: Νέο spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για μια ακόμα σεζόν δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις “Άγριες Μέλισσες“. O ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό TV24 για τον ήρωα που υποδύεται και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Η τρίτη σεζόν βρήκε τον Κυριάκο σε δεινή θέση καθώς αναγκάστηκε να ζητήσει χάρη από τον Ακύλα για τον Μπάμπη

Μπροστά στο παιδί σου δεν σ’ ενδιαφέρει τίποτα. Μπορεί να συνάψει συμφωνία και με τον διάβολο προκειμένου να το σώσει από τον θάνατο. Ο Κυριάκος σε καμία περίπτωση δεν είναι ρουφιάνος του Ακύλα. Είναι τέτοια η κατάσταση με το στρατιωτικό καθεστώς που δεν υπάρχουν νόμοι και διαδικασίες και το παράλογο πρέπει να το πολεμήσεις με το παράλογο κι αυτό έχει αντίκτυπο στο χωριό. Πιστεύω ότι οι Διαφανιώτες αν γνώριζαν το παρελθόν του Ακύλα θα τον υποδέχονταν πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος και με παιδεία.

Όντας και ο ίδιος γονιός, φαντάζομαι ότι συναισθανθήκατε την θέση στην οποία βρέθηκε ο ήρωας σας κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Στην σκηνές που Κυριάκος πήγε να δει τον Μπάμπη στη Λέρο, είχα στην άκρη του μυαλού μου τι θα έκανα και πως θα ένιωθα αν στην ίδια θέση βρισκόταν το δικό μου παιδί. Δεν υπάρχουν πιο τραγικά πρόσωπα από τους γονείς που χάνουν τα παιδιά τους.

Ο Κυριάκος νιώθει έκπτωτος από το χωριό. Θα συνεχίσει να είναι απομονωμένος από τους υπόλοιπους;

Ναι, γιατί θα έχει μια επαγγελματική πρόταση από τον Ακύλα την οποία σκέφτεται σοβαρά. Ο Ακύλας θέλει να το χρησιμοποιήσει και έχει βρει τον αδύναμο κρίκο στο χωριό καθώς πατάει στην αδυναμία του, τον γιο του τον Μπάμπη. Αυτό θα φέρει τον Κυριάκο σε ακόμα μεγαλύτερη ρήξη με τους υπόλοιπους. Όμως μην ξεχνάμε ότι είναι υποχρέωση. Του έφερε πίσω το παιδί του. Δεν είναι λίγο αυτό για έναν πατέρα. Σε μία διαφορετική συνθήκη, το μόνο που θα έκανε ο Κυριάκος είναι να έχει τον Μπάμπη κοντά του και να παίζουν σε μαγαζιά. Όχι ότι δεν γοητεύεται από ανθρώπους που έχουν εξουσία. Αλλά δεν είχε, ούτε έχει βλέψεις να γίνει κάτι μεγάλο και τρανό.

Θα φτιάξουν οι σχέσεις του με την Βιολέτα;

Μέχρι τώρα δεν έχει διαφανεί κάτι τέτοιο. Δεν το συζητάει καθόλου αυτό. Έχει θυμώσει. Είναι και εγωιστής. Βέβαια οι συγχωριανοί του από πλευράς τους ως ένα βαθμό κατανοούν την δεινή θέση του, γιατί ποτέ δεν ήταν φασίστας ούτε έχει εκδηλώσει θαυμασμό για το καθεστώς. Όσοι έχουν παιδιά, όπως ο κοινοτάρχης που έχει να αντιμετωπίσει και εκείνος θέματα με τον γιο του τον Θανασάκη, δείχνει να τον συναισθάνεται περισσότερο.

Ο Κυριάκος θα πουλήσει το μερίδιο του στο καφενείο;

Προς το παρόν έτσι φαίνεται.

Ο γιος του τι στάση κρατάει σε όλα αυτά;

Ο Μπάμπης, όπως έχουμε δει, ήταν επαναστάτης χωρίς αιτία και τώρα βρήκε την αφορμή με τόσο ξύλο που έφαγε, να συνεχίσει να είναι. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα τα κάνει πλακάκια με τους βασανιστές του. Η σχέση του με τον πατέρα του περνάει από 40 κύματα αλλά, παρόλα αυτά, καταλαβαίνει πως ότι κάνει ο Κυριάκος είναι για εκείνον.

Και μέσα σε όλα έχουμε και τον Σαραντόπουλο.

Τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για τον Κυριάκο. Η Ουρανία θα βρει αφορμές να έρθει πιο κοντά με τον Άλκη.

Και πήρε και για χάρη του δάνειο βάζοντας υποθήκη το σπίτι του…

Νομίζω ότι ο Κυριάκος είναι ο πιο προοδευτικός άνθρωπος του χωριού για την εποχή. Έβαλε το σπίτι του υποθήκη για 300.000 δρχ όταν το μηνιάτικο ήταν 4.000 για έναν άνθρωπο που δεν του έχει καμία υποχρέωση. Στην αρχή ο Σαραντόπουλος θα αρχίσει να του τα επιστρέφει αλλά για να δούμε τι θα γίνει στην πορεία. Ο Κυριάκος φοβάται πολύ αυτό το δάνειο.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ