Αιγιάλεια: Ανεξαρτητοποίηση Μαρινόπουλου με αιχμές για Ψυχράμη

Τα «βρόντηξε»  ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αιγιαλείας Παναγιώτης Μαρινόπουλος. Γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της Βασιλικής Ψυχράμη, μέσω επιστολής.

Δήμος Αιγιάλειας

Εκτός της παράταξης της Βασιλικής Ψυχράμη έθεσε τον εαυτό του ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση.

Με επιστολή του, ο κ. Μαρινόπουλος γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του και έκανε λόγο για έλλειψη κοινής στόχευσης και ενημέρωσης των μελών της παράταξης, ρίχνοντας «καρφιά» στην επικεφαλής της παράταξης.
«Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αφορούν, μεταξύ άλλων, στον συγκεντρωτικό τρόπο αντιμετώπισης των σημαντικών θεμάτων της παράταξης ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και της έλλειψης κοινής στόχευσης, προγραμματισμού και ενημέρωσης των μελών της παράταξης» δήλωσε ο κ. Μαρινόπουλος.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με την ίδια διάθεση και ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Τόνισε συγκεκριμένα: «Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τις ανάγκες των πολιτών του δήμου Αιγιαλείας μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μη θεμιτές πρακτικές».

Πλέον, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι έξι στην Αιγιάλεια, καθώς με χρονική σειρά έχουν αποχωρήσει από παρατάξεις οι: Γιώργος Γκίκας, Στράτος Βαρδάκης, Γιώτα Γκρέμου, Θανάσης Χρυσανθόπουλος, Δημήτρης Καλαμίδας και Παναγιώτης Μαρινόπουλος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments