Αιγιάλεια: «Ομάδα διάσωσης» για τον Εμπορικό Σύλλογο! Ο Λάμπης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει ότι δέχεται πρέσινγκ να επιστρέψει

Τα «παλιά χρέη» παραμένουν το αγκάθι για κάθε νέα διοίκηση

Αιγιάλεια Ετοιμος να ξαναμπεί μπροστά, αλλά υπό όρους, δηλώνει ο Λ. Παπαδόπουλος

Aκέφαλος, ουσιαστικά, εξακολουθεί να παραμένει ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας εδώ και ένα χρόνο.
Οπως αποκαλύπτει όμως στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ο πρώην πρόεδρος και μέλος της υπηρεσιακής Διοικούσας Επιτροπής, της οποίας έληξε η θητεία, Λάμπης Παπαδόπουλος, δέχεται πρεσάρισμα από πολλούς συναδέλφους του να μπει και πάλι μπροστά και ν’ αναλάβει το τιμόνι του Συλλόγου.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει με τόσα που συνέβησαν, αλλά απ’ την άλλη δεν μπορώ να κλείσω τ’ αφτιά μου στις εκκλήσεις των συναδέλφων μου. Σε συνδυασμό με το ότι πονώ τον Σύλλογο, υπάρχει μια σκέψη να κάνουμε άμεσα μια κίνηση. Θα εξαρτηθεί από δύο πράγματα: πρώτον, από τα χρέη και τι θα γίνει μ’ αυτά, και δεύτερον, από το πώς θα σχηματιστεί η ομάδα διάσωσης, έτσι την αποκαλώ, που θα μπει μπροστά. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες…» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Η διαδικασία είναι η εξής: αν συγκροτήσει «ομάδα διάσωσης» ο Λ. Παπαδόπουλος, θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο αίτηση για διορισμό νέας ΔΕ και όταν το Πρωτοδικείο ορίσει την Επιτροπή, αυτή μέσα σε 3 μήνες θα κάνει αρχαιρεσίες για νέο κανονικό ΔΣ.

Με αφορμή αυτές τις, παρασκηνιακές προς το παρόν, διεργασίες, ο Λάμπης Παπαδόπουλος ρίχνει, μέσω της «ΠτΔ», και τα καρφιά του προς τη δημοτική αρχή Καλογερόπουλου για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων στην Τρίγωνη Πλατεία στο Αίγιο.

«Με λύπη μου το λέω, αλλά τον δήμαρχο μάλλον τον βολεύει που ο Εμπορικός είναι ακέφαλος, ειδάλλως θα είχε μπελάδες κάθε μέρα απ’ τις φωνές και τα παράπονα των εμπόρων. Το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί τον Αύγουστο του 2023 κι ακόμα να παραδοθεί. Μέχρι τότε, για τον δήμαρχο έφταιγε συνεχώς ο Γούτος. Τώρα που είναι σχεδόν παντοδύναμος ο Καλογερόπουλος, γιατί δεν τελειώνει η πλατεία; Οι έμποροι είναι σε απόγνωση. Εχει αποκοπεί το κέντρο του Αιγίου. Δεν μπορεί να μπει κόσμος στο κέντρο, με ΙΧ, να ψωνίσει. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που για μέρες δεν κάνουν ούτε σεφτέ».