Αιγιάλεια: Πέφτουν οι υπογραφές παρουσία Υπουργού για την αποχέτευση
Αφορά στις Τοπικές Κοινότητες Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Ροδοδάφνης, Σελιανιτίκων, Λόγγου και Καμαρών και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια.
Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προϋποθέσεων αρχικά, πολιτικών παλινωδιών μετέπειτα και «πόλεμου» κατασκευαστικών εταιρειών μέχρι πρόσφατα, έφτασε η μεγάλη ώρα έναρξης της κατασκευής των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης παραλιακών περιοχών της Ανατολικής και Δυτικής Αιγιάλειας, μέσω εργολαβίας που θα επιβλέπει η ΔΕΥΑΑ.
Η υπογραφή της σύμβασης του έργου των 35 εκατ. ευρώ περίπου θα γίνει στο Αίγιο με κάθε επισημότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠτΔ» η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου ή στο Πολύκεντρο της Μυρτιάς με πολλούς επισήμους καλεσμένους, αλλά και την ηγεσία του επιλεγέντος αναδόχου «Ιντρακάτ», που δίνει βαρύτητα στο έργο. Στην εκδήλωση αναμένεται και υπουργική παρουσία, άγνωστο ακόμα ποια.
Το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» αφορά στις Τοπικές Κοινότητες Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Ροδοδάφνης, Σελιανιτίκων, Λόγγου και Καμαρών και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
