Αίγιο: Αργότερα το «μπλόκο», ανάλογα με τη στάση Κεραμέως
Σε σύσκεψη του συντονιστικού οι κινητοποιήσεις για το Πανεπιστήμιο
Σε αναβολή των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων, κατά της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, οι οποίες περιελάμβαναν τη διεξαγωγή Παναιγιάλειου συλλαλητηρίου, σήμερα στη 1 τι μεσημέρι καθώς και ολοήμερο αποκλεισμό της νέας και της παλιάς εθνικής οδού, οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμος Αιγιάλειας.
Η χρονική και ουσιαστική ταύτιση της «θερμής» αυτής διαμαρτυρίας με την κάθοδο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Πάτρα – για τα εγκαίνια στο ΕΑΠ – και η ακύρωση της παρουσίας της εκεί, «λόγω φόρτου εργασίας» επισήμως, άλλαξε τα πλάνα των συνδιοργανωτών.
Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, με τη συμμετοχή αρχηγών δημοτικών αρχηγών και εκπροσώπων συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων της πόλης, εκφράστηκε προβληματισμός για τον «σπασμωδιικό» τρόπο αντίδρασης του δήμου.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δημ. Καλογερόπουλος μετέφερε τη νέα υπόσχεση της υπουργού για συνάντηση μαζί της κι έτσι πρότεινε να μεταφερθεί η κινητοποίηση για τις αρχές Οκτωβρίου, ώστε μέχρι τότε να έχουν τρέξει οι όποιες εξελίξεις. Δ.Τ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
