Αίγιο: Εγκαίνια για την έκθεση ζωγραφικής «Συνδυασμοί» στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου

Επισκέψιμη: Καθημερινά 10:30 – 13:30 το πρωί και 18:30 – 20:30 το απόγευμα.

Αίγιο

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Συνδυασμοί» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.

Σε αυτή την έκθεση η Αλίκη Τσιατά από την Ελλάδα και ο Jeff Dolbeau από τη Γαλλία (ζούνε μόνιμα εδώ και δύο χρόνια, στον Ελαιώνα Αιγιαλείας), συνδυάζουν χρώματα, τεχνικές, υλικά και έμπνευση χωρίς κάποιο συγκεκριμένο θέμα, με σκοπό να σμίξουν τη διαφορετικότητα της κουλτούρας τους.

Ο Jeff Dolbeau γεννήθηκε στην Τουρ της Γαλλίας. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως φωτογράφος αλλά πάντα ζωγράφιζε. Τα τελευταία χρόνια ζωγραφίζει συνεχώς παίρνοντας έμπνευση από την φύση και τα τοπία της Ελλάδας όπου κατοικεί. Στην Ελλάδα έχει κάνει επίσης μια ατομική έκθεση με θέμα τα μανιάτικα τοπία. Υλικά που χρησιμοποιεί είναι τα λάδια και τα ακρυλικά σε καμβά και ακουαρέλα.

Η Αλίκη Τσιατά γεννήθηκε στον Πειραιά. Πάντα ζωγράφιζε και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις. Πειραματίζεται πάντα σε νέα υλικά και στην έκθεση θα παρουσιάσει έργα σε λαμαρίνα και πλαστικές επιφάνειες με ακρυλικά, παστέλ και μελάνια σε χαρτί.
Διάρκεια έκθεσης έως την Παρασκευή 24/5.

Επισκέψιμη: Καθημερινά 10:30 – 13:30 το πρωί και 18:30 – 20:30 το απόγευμα.

Αίγιο Αίγιο Αίγιο

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop