Αίγιο: Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες της εξωσωματικής

Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Αλέκος Μέγαρης»

Αίγιο,εξωσωματική

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέκος Μέγαρης (παλαιό Νοσοκομείο) στο Αίγιο, στις 11το πρωί, αφιερωμένη στις γυναίκες της εξωσωματικής, στις γυναίκες που με τη βοήθεια της Επιστήμης προσπάθησαν να γίνουν μητέρες.

Την εκδήλωση οργανώνουν η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Αιγιάλειας, η Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αιγίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου και οι εκδ. Ηδύφωνο.

Για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τις ψυχολογικές προεκτάσεις της θα μιλήσουν ο ιατρός γυναικολόγος-μαιευτήρας κ.Ανδριώτης Αντώνης, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου και η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια κ.Μαριλίνα Αναστοπούλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Η πραγματική επιτυχία μιας αποτυχημένης εξωσωματικής» της Έφης Τσέλιου, που κυκλοφορεί από τις εκδ. Ηδύφωνο. Η συγγραφέας θα είναι παρούσα και θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία της, ενώ η θεατρολόγος, ηθοποιός Ιωάννα Στεφανάτου θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η φιλόλογος και υπεύθυνη των εκδ.Ηδύφωνο κ. Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η κ. Μαρία Ιατροπούλου, αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δημ. Επιτροπής Ισότητας Δήμου Αιγιάλειας και η κ.Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη, πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Αιγίου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για το θέμα που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ