Αίγιο – Επιβεβαίωση pelop.gr: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλαμίδας

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Καλαμίδας παραιτήθηκε από τη θέση του με επιστολή που έστειλε στον Δήμαρχο. Θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος.

226416016 409656203810306 6382900031508011971 n e1627644369967

Επιβεβαιώθηκαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα της “Π” και του pelop.gr σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλαμίδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από το Δήμο, ο κ. Καλαμίδας υπέβαλε την παραίτησή του στο δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή παραίτησης:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών και των υπολοίπων Επιτροπών του Δήμου που συμμετείχα, σήμερα 30 Ιουλίου 2021. Οι λόγοι της καθυστέρησης της παραίτησης αυτής οφείλονται στην τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων του Δήμου μας αναφορικά με τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2021, ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, πάγιας προκαταβολής Προέδρων Κοινοτήτων και διάφορες άλλες λογιστικές κινήσεις.

Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου προς τον κ. Δήμαρχο, η οποία έχει ως εξής:

«κ. Δήμαρχε,

θα ήθελα να σας εκφράσω πως λόγοι αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω τη συνεργασία μας.

Ως εκ τούτου επιθυμώ να δεχτείτε δια της παρούσης επιστολής την παραίτησή μου, τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, όσο και από τις Επιτροπές που συμμετέχω.

Θα ακολουθήσω ως οφείλω την εντολή της Λαϊκής ετυμηγορίας, παραμένοντας και εκπληρώνοντας τα καθήκοντα μου ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης σας στα δημοτικά έδρανα.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου δημοκρατικά, εκφράζοντας την αλήθεια, το αίσθημα δικαίου και πάνω απ΄όλα την αρχή της νομιμότητας και όχι σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν κατ΄επίφαση για μικροπολιτικά τους συμφέροντα».

 

Αποχωρώντας από τη θέση αυτή, πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Ευελπιστώ ότι φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών τους. Έχοντας αποκομίσει, κατά κάποιο τρόπο, την τεχνοκρατική αντίληψη επί των δημοτικών θεμάτων, θα συνεχίσω να προσφέρω στους δημότες μας πάντοτε εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων μου, προωθώντας θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, μέσα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,  συμβάλλοντας στο δημόσιο όφελος του τόπου μας.

 

Ας με καταλάβουν αυτοί που γνωρίζουν το τι συμβαίνει και το πως εγώ, ως χαρακτήρας, λειτουργώ. Δεν με ενδιαφέρει μόνο το ΤΙ πράττουμε, αλλά και ΠΩΣ ΤΟ πράττουμε.

Αυτό είναι η επιτομή της Αξιολόγησης!!

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ