Αίγιο: Ο δήμαρχος Δ. Καλογερόπουλος για τις εξελίξεις στην Μητροπόλεως και πλατεία Αγίας Λαύρας

Θετικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την πεζοδρόμηση της οδού Μητροπόλεως στο Αίγιο

Μητροπόλεως

Την άρση της πεζοδρόμησης στο τμήμα της Μητροπόλεως, μεταξύ των οδών Μελετοπούλων και Ρωμανιώλη στο Αίγιο (9 πμ με 2 μμ), αποφάσισε τελικά χθες – όπως είχε προαναγγείλλει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» – η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιάλειας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του δημάρχου

Ο Δ. Καλογερόπουλος υιοθέτησε την πρόταση του νομικού συμβούλου των θιγόμενων καταστηματαρχών Π. Θεοδωρακόπουλου, για ολική άρση του κυκλοφοριακού μέτρου, μιας και λόγω θέρους υπήρξε μειωμένη προσέλευση κόσμου, ενώ νωρίτερα είχε δημιουργική συνεργασία με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρ. Γούτο επ’ αυτού, στη κατεύθυνση η Μητροπόλεως να ‘ναι πλέον ανοιχτή για τα οχήματα.

Στο μεταξύ, ο δήμος ανακοίνωσε επίσημα (είχε γράψει εγκαίρως σχετικά η «Π») πως έγινε δεκτή η προσφυγή του σε απόφαση της «Αποκεντρωμένης Διοίκησης» μετά από ένσταση της αντιπολίτευσης, με την οποία είχαν σταματήσει οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας κι έτσι τώρα αυτές θα προχωρήσουν ανεμπόδιστα.

«Η μικροπολιτική συμπεριφορά σε βάρος της δημοτικής αρχής, ουσιαστικά με ενστάσεις κατά της ανάπτυξης, καταδεικνύουν ότι κάποιοι δεν τη θέλουν, αλλά θέλουν την πλήρη απαξίωση για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους. Δεν θα τους το επιτρέψουμε και θα συνεχίσουμε για μια Αιγιάλεια απαλλαγμένη από νοοτροπίες του παρελθόντος, παρά τα εμπόδια παραγοντέων που δρούσαν ανεξέλεγκτα σε βάρος της προόδου».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop