Αίγιο: «Οι καθαριστές… έχουν κορονοϊό» η απάντηση του δήμου για τον καθαρισμό χώρων! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

«Εκπληξη» για πολίτη που πήρε γραπτή απάντηση του δήμου, η οποία αφήνει μία εικόνα που μέχρι σήμερα ουδόλως έχει υπάρξει για το εργατικό του δυναμικό και ακουμπά στα απόνερα της πανδημίας.

ΑΙΓΙΟ Η «ζούγκλα» πίσω από τα Ψηλαλώνια

Απρόσμενη εξέλιξη κι αν μη τι άλλο άκρως «αποκαλυπτική» για το τι συμβαίνει στον Δήμο Αιγιάλειας εν μέσω πανδημίας, ήταν η εξέλιξη έγγραφου αιτήματος προς αυτόν, προκειμένου να καθαριστεί οικόπεδο πίσω από τις πολυκατοικίες της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, στο σημείο μεταξύ αυτών, της εθνικής οδού (εισόδου στην πόλη), του αεροπλάνου – μνημείου και της βόρειας πύλης της Παναγίας Τρυπητής.
Στην αναφορά περί «ζούγκλας», όπου παρά τις πολλές οχλήσεις των κατοίκων, επί 12 χρόνια δεν υπήρχε ποτέ καμία μέριμνα για καθαρισμό, με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να παραμένει, πράγματι η Υπηρεσία Πρασίνου – Περιβάλλοντος ανταποκρίθηκε και έκανε αυτοψία.

Εντόπισε πεύκα, βρομόδεντρα, λυγούστρα, σπασμένα κλαριά, πευκοβελόνες, μέχρι και σπασμένο φοίνικα πεσμένο σε λαγκάδι και κοντά σε δεξαμενή λυμάτων, ζητώντας τη συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την απομάκρυνση της αυτοφυούς πυκνής βλάστησης και γερανοφόρο όχημα.
Η «έκπληξη» στον αποστολέα πολίτη ήρθε όμως από την τελική γραπτή απάντηση του Δήμου, που μάλλον δεν έχει προηγούμενο, αφού αφήνοντας μία εικόνα που μέχρι σήμερα ουδόλως έχει υπάρξει για το εργατικό του δυναμικό… ακουμπά στα απόνερα της πανδημίας.

Ωμά και ξεκάθαρα, ο πολίτης ενημερώνεται ότι «η Διεύθυνση Καθαριότητας δεν είναι εφικτό άμεσα να καθαρίσει τον χώρο, λόγω καταγεγραμμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενούς της και μακροχρόνιων αναρρωτικών τους αδειών… και ως εκ τούτου θα καταβληθεί προσπάθεια να καθαριστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας».

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του υπογράφοντος το αίτημα προς τον δήμο -τ. αντιδημάρχου Καθαριότητας Σταύρου Λυριντζή. «Είναι εμφανές πως 2 χρόνια μετά, οι Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας δεν έχουν καλό δίαυλο επικοινωνίας, συνεργασίας και κοινής αντιμετώπισης θεμάτων που τις αφορούν» ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

lae drasi kataggelia
kart
bar 780x451 1
kart 1