Αίγιο: Ολοκληρώνεται ο ναός του Αγίου Ευαγγελιστή Λουκά στο Νοσοκομείο

Οι εργασίες στον ναό στο Νοσοκομείο Αιγίου είχαν σταματήσει για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά ξεκίνησαν πάλι με πρωτοβουλία του δεσπότη. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, μπορούν να το κάνουν.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ e1626963848997 Στον Ευαγγελιστή Λουκά αφιερωμένη η εκκλησία

Σε φάση αποπεράτωσης εισήλθε πλέον ο ναός του Αγίου Ευαγγελιστή Λουκά, που ανεγείρεται στο Νοσοκομείο Αιγίου και τυγχάνει της στήριξης του μητροπολίτη Ιερώνυμου, αλλά και πολιτών, μέσω οικονομικών δωρεών.
Οι εργασίες είχαν σταματήσει για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά ξεκίνησαν πάλι με πρωτοβουλία του δεσπότη, θέτοντας υπό τη φροντίδα του το έργο, πολύ δε περισσότερο αφού ο Λουκάς είχε ιστορήσει την εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας, όπως και για να αποκτήσει η νοσηλευτική μονάδα λατρευτικό και προσευχητικό χώρο.
Η επιτροπή ανεγέρσεως ευχαρίστησε όσους, μέχρι σήμερα, συνέβαλαν οικονομικά για τη νέα εκκλησία και παρακάλεσε το ίδιο να πράξουν κι άλλοι πολίτες.
Ο χώρος θ’ αποτελέσει και σημείο λατρείας για ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του ΓΝΑΑ, όπως και για συγγενείς ασθενών, για καταφυγή, ανακούφιση και ελπίδα.
Οσοι το επιθυμούν μπορούν να βάλουν χρήματα στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό: 304/558070-62 με την αιτιολογία «Αγιο Λουκά Νοσοκομείου Αιγίου».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ