Αίγιο: Το τελευταίο αντίο στον 43χρονο μποξέρ Περικλή Νικολάου
Ο 43χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον 43χρονο μποξέρ Περικλή Νικολάου, ο οποίος την Παρασκευή είχε εμπλακεί σε σοβαρό επεισόδιο στο νοσοκομείο Αιγίου, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην οικία του από συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Η κηδεία
Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, στην Κουλούρα Αιγίου, παρουσία συγγενών και φίλων που αποχαιρετούν τον 43χρονο.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του είχε προηγηθεί το περιστατικό στο νοσοκομείο Αιγίου, το οποίο είχε προκαλέσει έντονη αναστάτωση και βρισκόταν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
