Αίγιο: Ξεκινούν έργα αποχέτευσης 1,5 εκατ. ευρώ στην οδό Κορίνθου

Το έργο ξεκινά με προθεσμία κατασκευής και αποπεράτωσης το ένα έτος, ενώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2020.

Αίγιο: Ξεκινούν έργα αποχέτευσης 1,5 εκατ. ευρώ στην οδό Κορίνθου

Η υλοποίηση ενός ακόμη μεγάλου έργου, το οποίο αναμένεται να αναβαθμίσει περιβαλλοντικά την πόλη του Αιγίου,  ξεκίνησε από την ΔΕΥΑ Αιγιαλείας μετά την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο,  με προϋπολογισμό 1.500.000,00€.

Το έργο ξεκινά με προθεσμία κατασκευής και αποπεράτωσης το ένα έτος, ενώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2020.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων που αποτελείται από τον κύριο συλλεκτήριο αγωγό επί των οδών Κορίνθου, Κανελλοπούλου και Ζωοδόχου Πηγής της πόλης του Αιγίου, καθώς και αγωγών σε διάφορες κάθετες οδούς στη διαδρομή του κύριου αγωγού. Το συνολικό μήκος του κύριου αγωγού αποχέτευσης είναι 2.086,00μ. Ακόμα περιλαμβάνονται οι αγωγοί για την παραλαβή των λυμάτων των παρόδιων κατοικιών σε διάφορες κάθετες οδούς και ως υποδομή για μελλοντική παραλαβή λυμάτων περιοχών όπως η Κουλούρα, η Αγ. Κυριακή κ.α., συνολικού μήκους 614,00μ. από τα οποία τα 477,00μ. θα είναι διαμέτρου Φ315 και τα υπόλοιπα 137,00μ. θα είναι διαμέτρου Φ250. Συνολικά θα κατασκευασθούν αγωγοί συνολικού κεκλιμένου μήκους 2.700,00μ.

Ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε η «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.» και η σύμβαση υπεγράφη στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι: Κλειστά προληπτικά τα σχολεία
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος με διαφορά ο Γιώργος Παπανδρέου στο δήμο Αμφιλοχίας
Αποκαλυπτική η μελέτη Ρογκάν για τις καταπατήσεις, τις κακοτεχνίες και τις παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο της Αχαϊας
Κλειστό Δευτέρα και Τρίτη το ΚΕΠ Μεσολογγίου