Αίσθηση προκαλεί και στην Ελλάδα η «γιαγιά από την Σερβία» που χορεύει τα βράδια! – Το βίντεο που έγινε viral 

Προκαλεί ερωτηματικά η γιαγιά που χορεύει τα βράδια στο δρόμο.

Αίσθηση προκαλεί και στην Ελλάδα η «γιαγιά από την Σερβία» που χορεύει τα βράδια! - Το βίντεο που έγινε viral 

Πολλά τα ερωτηματικά έχουν προκύψει για αυτήν τη μυστηριώδη… και για κάποιους και λίγο τρομακτική, γιαγιά που χορεύει τα βράδια στους δρόμους, με την πλατφόρμα του Τικ Τοκ να έχει «πάρει φωτιά», με βίντεο που να δείχνουν αυτήν την εικόνα συνοδευόμενη φυσικά και με την κατάλληλη για αργά το βράδυ ώρα, μουσική!

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο πρόκειται για μια γιαγιά από τη Σερβία, η οποία κάνει χορευτικές κινήσεις και βήματα που παραπέμπουν σε έναν παραδοσιακό σερβικό χορό, ενώ σε πολλά από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Tik Tok φαίνεται να φοράει και μια παραδοσιακή στολή.

Οι θεωρίες που κυκλοφορούν για τη μυστηριώδη φιγούρα ποικίλλουν. Η επικρατέστερη είναι ότι πρόκειται για φάντασμα, ενώ όταν κάποιος προσπαθεί να την πλησιάσει, εκείνη τρέχει με φορά επάνω του, κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει.

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω κι απλώς πρόκειται για μια γυναίκα που έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, δεν έχει δει κανείς το πρόσωπό της και μέχρι κι αυτή την ώρα η ταυτότητα της παραμένει άγνωστη, ενώ της έχει δοθεί το προσωρινό όνομα “Μίρα”.

 

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Η Αστυνομία παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει για να τον εντοπισμό της, δεν έχει καταφέρει να τη βρει, γιατί η γυναίκα πάντα εξαφανίζεται με μυστηριώδη τρόπο και αυτό είναι που κρατάει το μύθο «ζωντανό».

@dimitrisi ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 😳 #greece #athens #horror #serbiandancinglady #doubleit #foryou #fyp ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

 

@dimitrisi 😮 #greece #athens #serbianlady #zvezdegranda #horror #foryourpage ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Αρκετοί βέβαια ήταν εκείνοι που θέλησαν να μιμηθούν το περιστατικό και να γελάσουν μ’ αυτό ανεβάζοντας παρόμοια βίντεο στο Tik Tok. Φυσικά αυτό δεν ξέφυγε και από τους Έλληνες χρήστες της πλατφόρμας που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευρηματικοί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το αρχικό βίντεο έχει μέχρι στιγμής 83,7 εκατομμύρια προβολές.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ