Ακινητοποιήθηκε ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες στην Κω, συνελήφθη ο χειριστής του
Ταχύπλοο που μετέφερε 16 μετανάστες σε ακτή της Κω, ακινητοποιήθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Σε ακινητοποίηση ενός ταχυπλόου που μετέφερε 16 μετανάστες προς τις ακτές της θαλάσσιας περιοχής Θερμά της Κω, προχώρησε χθες βράδυ περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ συνελήφθη ο χειριστής του.
Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, με την χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων κάλεσε το ταχύπλοο να σταματήσει.
Ωστόσο ο χειριστής του ταχυπλόου διέφυγε, ενώ κατά την καταδίωξη προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Το πλήρωμα του σκάφους προέβη σε ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του ταχυπλόου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
iPhone 18 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε για την τιμή, τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία
Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Τι κρύβεται πίσω από το «0%»;
Ο Apon και το «Ηχογένεια tour» στην Πάτρα
iPhone Duo: Όλα όσα γνωρίζουμε για το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Apple
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
