Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δέχθηκα απειλές όλα αυτά τα χρόνια» – Στο φως ιδιόχειρο σημείωμά του

Σήμερα κατατέθηκε η αίτηση δημοσίευσης της τρίτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου

 

Άκης

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό αναφέρει ότι δεχόταν απειλές για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

«Kαι αντίπαλοι, εξόντωση φυσική, πολιτική, προσωπική, κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική καταστροφή. Δέχθηκα απειλές όλα αυτά τα χρόνια για εμένα και τα μέλη της οικογένειας μου, για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό» αναφέρεται στο ιδιόχειρο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου που δημοσίευσε το «MEGA Καλημέρα».

Σημειώνεται ότι σήμερα κατατέθηκε η αίτηση δημοσίευσης της τρίτης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο δικηγόρος της τελευταίας οικογένειάς του ανέφερε πως η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται ή «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Στο μεταξύ, τον λόγο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρισε ως μόνο και αποκλειστικό του κληρονόμο τον γιο του, διευκρίνισε η κα Τσότσου: «Πίσω από αυτή την αλλαγή δεν κρύβεται καμία πρόθεση να αποκλείσει την σύζυγό του, την οποία και υπεραγαπούσε».

«Ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό το σκεπτικό», υποστήριξε η Έλενα Τσότσου, δικηγόρος της Β. Τσοχατζοπούλου ήταν «γιατί είχε μία τελευταία βούληση, ένα όραμα, το οποίο είναι η δημιουργία του ”Ιδρύματος Α. Τσοχατζόπουλο” και ο γιος του είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην δημιουργία αυτού του Ιδρύματος».

Πηγή: enikos.gr