Ακόμη δύο απινιδωτές στο ΠΕΑΚ – Παπαδημάτος: «Ωφέλιμοι για την ασφάλεια των αθλουμένων»

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ υπό τον Νίκο Παπαδημάτο συνεχίζει να προσφέρει σοβαρές υπηρεσίες προς τους αθλούμενους στις εγκαταστάσεις της, με τελευταίο δείγμα την προμήθεια δυο απινιδωτών.

Ακόμη δύο απινιδωτές στο ΠΕΑΚ - Παπαδημάτος: «Ωφέλιμοι για την ασφάλεια των αθλουμένων» Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος (στο μέσον)
Ακόμη δύο απινιδωτές προστίθενται στη διάθεση των αθλητικών Σωματείων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και οι οποίοι παραδόθηκαν στον Πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης.
Πρόκειται για δύο σύγχρονης τεχνολογίας αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστών Γυμναστηρίων «Δ.Τόφαλος» και «Κ. Πετρόπουλος» αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται πως στη διάθεση των Σωματείων είναι ήδη εγκατεστημένος απινιδωτής και στο Κολυμβητήριο «Α.Πεπανός».
Για την προμήθεια των δύο μηχανημάτων δεν υπήρξε δαπάνη, αφού προσφέρθηκαν δωρεάν από την εταιρεία «Βεργής Κωνσταντίνος και σία Ο.Ε.» την οποία τόσο ο κ. Παπαδημάτος, όσο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης ευχαριστούν δημόσια.
Η πλήρης κάλυψη των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας με απινιδωτές, αποτελούσε σημαντική προτεραιότητα για τον πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο και την Διοίκηση, έτσι ώστε τα Σωματεία να έχουν στη διάθεσή τους τα μέσα για την προστασία των αθλητών.
«Η διασφάλιση του αγαθού της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας οφείλει να παραμείνει ζήτημα πρώτης προτεραιότητας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Παπαδημάτος ευχαριστώντας την εταιρεία «Βεργής Κωνσταντίνος και σία Ο.Ε.» λέγοντας:
«Επιβεβαιώνεται πως πάντα υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες χωρίς να έχουν απολαβές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο κ. Βεργής τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς για τη δωρεά των δύο απινιδωτών.
Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη δωρεά προκειμένου να είναι ωφέλιμη για την ασφάλεια των αθλουμένων»
Πλέον και οι τρεις εγκαταστάσεις μας θέτουν στη διάθεση των Σωματείων απινιδωτές».
Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βεργής τόνισε πως η δωρεά ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για το ΠΕΑΚ και το έργο του Προέδρου και της Διοίκησής του τα τελευταία χρόνια.
«Και εγώ από την δική μου πλευρά θα ήθελα να συνδράμω έτσι ώστε οι αθλητές και το σύνολο των χρηστών των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ να είναι ασφαλείς και υγιείς” υπογράμμισε ο κ. Βεργής
# TAGS:
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη: «Πατάμε καλύτερα στο γήπεδο»
Ο ΝΟΠ στο 5ο τρόπαιο κολύμβησης Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Γράψτε βιβλία, είναι η κληρονομιά μας...»
Οι αφίσες και τα μετάλλια του 28ου Κυπέλλου Χριστουγέννων