Άκυρος ο συναγερμός για ενδεχόμενες βόμβες στη Βενετία
Λόγω του διεθνούς συναγερμού, ενεργοποιήθηκε συναγερμός ασφαλείας και ένα μεγάλο μέρος της πλατείας αποκλείστηκε από την κυκλοφορία, εν αναμονή των πυροτεχνουργών.
Μια τσάντα και μια τροχήλατη βαλίτσα που εγκαταλείφθηκαν πάνω από τις γέφυρες των υψηλών υδάτων προκάλεσαν απειλή για βόμβα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, που όμως αποδείχτηκε εσφαλμένη, καθώς τελικά οι αποσκευές είχαν ξεχαστεί από τουρίστες. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή μεταξύ του καμπαναριού και της εισόδου της Βασιλικής.
Σύμφωνα με την La Repubblica από τις πρώτες ενδείξεις, οι δύο τσάντες είχαν γίνει αντιληπτές λίγο νωρίτερα μπροστά από το Παλάτι των Δόγηδων, που είχαν αφεθεί αφύλακτες από κάποιους ανθρώπους. Καλούμενοι από τους αστυνομικούς της τοπικής αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες τους τις είχαν μετακινήσει, για να τις εγκαταλείψουν και πάλι κοντά στο καμπαναριό του Αγίου Μάρκου.
Λόγω του διεθνούς συναγερμού, ενεργοποιήθηκε συναγερμός ασφαλείας και ένα μεγάλο μέρος της πλατείας αποκλείστηκε από την κυκλοφορία, εν αναμονή των πυροτεχνουργών.
Διαβάστε επίσης:
Την 25η Μαρτίου τίμησε η Πάτρα – Δείτε την παρέλαση και φωτογραφίες
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Επανέρχεται θέμα Νομικής στην Πάτρα – Η επιστολή Κατσανιώτη, το παρασκήνιο
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
