Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μαθήτρια σε βάρος καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ. με τη διαδικασία της προσαγωγής.
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μαθήτρια σε βάρος καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ. με τη διαδικασία της προσαγωγής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μαθήτρια Γυμνασίου συστηματικά -όπως κατήγγειλε- παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος είναι περίπου 55 ετών, και επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Αλεξανδρούπολη: Πιθανόν και άλλα παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστή τον καθηγητή
Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται να φτάσουν πληροφορίες στους αστυνομικούς και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στο εκκλησάκι της Παναγίτσας στην Κώμη ΦΩΤΟ
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Ιορδανία: Η πριγκίπισσα Ιμάν έγινε μητέρα διδύμων – Ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
