Αλέξης Τσίπρας για το Πολυτεχνείο: «Οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν σε μουσεία»
Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τίμησε την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για τη διαχρονικότητα των αγώνων της νεολαίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (17.11.2025) μήνυμα στο Facebook, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, τονίζοντας πως «οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν σε μουσεία».
Στο μήνυμά του ανέφερε χαρακτηριστικά: «52 χρόνια μετά, δεν είναι μνημείο του χθες, αλλά η μνήμη του αύριο».
Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από φωτογραφία του Πολυτεχνείου και το γνώριμο σύνθημα της περιόδου, «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», ως υπενθύμιση της διαχρονικής σημασίας του μηνύματος της εξέγερσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Το παραδοσιακό πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Έρχεται η «2η Βραδιά Εμπορίου», «η πόλη ξυπνά… Πάμε Αγορά!» στην Κάτω Αχαΐα
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Ήλιος, θάλασσα και… γεμάτο πορτοφόλι! Νέα μελέτη ανέδειξε τους πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2026. Δείτε τις τιμές και τις επιλογές.
