Αλήθειες και ψέματα για το διοικητικό στην Παναχαϊκή

Από εκεί και πέρα, λέγονται και ακούγονται πολλά, η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

Παναχαϊκή

Θέμα συζήτησης παραμένει στα στέκια των φίλων της Παναχαϊκής, αλλά και γενικότερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, αυτή η ιστορία που ξεκίνησε με το ενδεχόμενο να υπάρξει συμπαίκτης ή συμπαίκτες στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την πραγματική διάσταση του θέματος μέσα από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, για να μπορέσουν όλοι να βγάλουν συμπέρασμα για το τι είναι πιο σημαντικό για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Γιατί ενδεχομένως, τα πιο σημαντικά να είναι άλλα…
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
Αρχικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, δεν ισχύουν τα περί εμπλοκής του Γιάννη Καϋμενάκη στους «κοκκινόμαυρους». Μπορεί να είναι ευσεβής πόθος, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, όχι μόνο διέψευσε κάτι τέτοιο μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, αλλά τονίζει ότι θα ήθελε να απεμπλακεί και από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο συμμετέχει μόνο οικονομικά. Γενικά, δεν θέλει καμία εμπλοκή με το ποδόσφαιρο.
Φυσικά, δεν ισχύει ούτε η περίπτωση του Γιώργου Πρασσά της Καλαμάτας. Μιλάμε για υποδεέστερες οικονομικά περιπτώσεις, που δεν γνωρίζουν και πολλά από ποδόσφαιρο, αλλά έχουν άλλους ανθρώπους για να κάνουν το παιχνίδι.
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, αλλά και ερωτηματικά, είναι η εκδήλωση του ενδιαφέροντος στον αγώνα με τον Τηλυκράτη. Τότε, δηλαδή, που η Παναχαϊκή δεν είχε εξασφαλίσει τίποτα αναφορικά με την παραμονή. Προφανώς θα ήταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μην περιμένουν οι φίλοι της Παναχαϊκής να αλλάξει κάτι δραματικά στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ και μετά τις 15 Ιουνίου. Οι Αμερικανοί ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν να μείνουν και ότι δεν πουλούν τις μετοχές τους. Και γιατί να μην το κάνουν; Οι προοπτικές για τους ίδιους αν η ομάδα καταφέρει να ανέβει στη Super League 1 είναι τεράστιες. Αν ανέβει.
Από εκεί και πέρα, λέγονται και ακούγονται πολλά, η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. «Συμπαίκτης» θα μπορούσε να είναι και ένας φίλος των Αμερικανών για παράδειγμα… Μην στέκεστε τόσο πολύ στα βαρύγδουπα που ακούτε και διαβάζετε («δικηγορικό γραφείο», κλπ), γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζουν οι περισσότεροι.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΑΠΕΡΓΗΣ
Ας πάμε λίγο πιο βαθιά. Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν πως συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, βρίσκονται σε επαφή με σημαντικό πρόσωπο στην Πάτρα και αντικειμένο των συζητήσεων είναι η Παναχαϊκή! Μπορεί να έχει σχέση με το ενδιαφέρον που γνωστοποίησε η ΠΑΕ, μπορεί και όχι.
Κάποια άλλα ονόματα που ακούστηκαν χθες ήταν αυτά του Γιώργου Θεοδόση (με καταγωγή από τη Ζάκυνθο) και του Σταύρου Απέργη, μέτοχοι της Levante Ferries και πολλών άλλων επιτυχημένων επιχειρήσεων.
Η «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του πρώτου, ο οποίος μας μετέφερε τα εξής: «Αν υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα το γνώριζα. 99% δεν ισχύει, αλλά αφήνω 1%.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν βοηθήσει με τη μορφή χορηγιών αρκετές ομάδες στη Ζάκυνθο, σαφώς τούς ενδιαφέρει επιχειρηματικά και η Πάτρα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι απ’ όσο γνωρίζω». Αυτά μας είπε, αυτά σας μεταφέρουμε. Οι δύο επιχειρηματίες, πράγματι, δεν έχουν την παραμικρή εμπλοκή στο ποδόσφαιρο και ούτε καν είναι στα ενδιαφέροντά τους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…
Για να κάνουμε μια σύνοψη: Θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον (υπάρχουν αμφιβολίες προς αυτό), σε ποιο επίπεδο βρίσκεται και τι ακριβώς αφορά.
«ΚΛΕΙΔΙ» Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
Πάμε τώρα στα πιο σημαντικά: Η υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού έχει προχωρήσει μετά από 14 μήνες έρευνας και θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε 30 κατηγορούμενους από τους συνολικά 173 που έχουν ελεγχθεί. Μακάρι, να μην υπάρχει καμία εμπλοκή της Παναχαϊκής με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop