Αμαλιάδα: Νέα απάτη – μαμούθ με τραπεζικούς κωδικούς – Πήραν πάνω από 120.000 ευρώ από επαγγελματία
Οι δράστες «χτύπησαν» χθες σε εταιρία και κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.
Νέα περίπτωση εξαπάτησης επαγγελματία με τη μέθοδο της απόσπασης των κωδικών τραπεζικών λογαριασμών, καταγράφεται στην περιοχή της Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι δράστες “χτύπησαν” χθες σε εταιρία και κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό που ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.
Ο δράστης που επικοινώνησε με τον επαγγελματία προσποιήθηκε πελάτη που ήθελε να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του θύματος. Με το πρόσχημα αυτό κατάφερε να τον ξεγελάσει, να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό και άρχισε να μοιράζει και να μεταφέρει μικρότερα ποσά σε δικούς του λογαριασμούς.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο επαγγελματίας, αντιλαμβανόμενος την σε βάρος του απάτη, κατάφερε να μπλοκάρει τη διαδικασία και να “σώσει” μέρος του συνολικού ποσού, σε συνεργασία με την τράπεζα.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Ξεχωριστή παρουσία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών στο Φεστιβάλ «Γέφυρα πολιτισμού» στην Άρτα ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Γιορτή στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Λυκούρια ΦΩΤΟ
