Αμφιλοχία: «Χάος» στο λιμάνι – Υπερχείλισαν απόβλητα σε απόσταση αναπνοής από τις καφετέριες – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βούλωσε ο βιολογικός καθαρισμός επί της οδού Γεωργίου Στράτου, στο ύψος του γηπέδου μπάσκετ, σε απόσταση αναπνοής από τις καφετέριες.

Αμφιλοχία

Απίστευτές εικόνες… και όχι μόνο στην Αμφιλοχία, όπου από το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου επικρατεί «χάος» στο λιμάνι, αφού βούλωσε ο βιολογικός καθαρισμός επί της οδού Γεωργίου Στράτου, στο ύψος του γηπέδου μπάσκετ, σε απόσταση αναπνοής από τις καφετέριες.

Όπως σημειώνει το karvasara.gr, ως αποτέλεσμα, τα απόβλητα έχουν υπερχειλίσει στο δρόμο με τη δυσοσμία να έχει χτυπήσει «κόκκινο», προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα σε κατοίκους και επισκέπτες στην πόλη, όπως φυσικά και στους καταστηματάρχες, αφού έχει προκαλέσει μία απίστευτη εστία μόλυνσης δίπλα από τις επιχειρήσεις του.

Αμφιλοχία

Αμφιλοχία

Πρόκειται για μία πολύ αρνητική εξέλιξη για την πόλη, κυρίως για την εποχή στην οποία σημειώνεται το συγκεκριμένο συμβάν, τόσο γιατί οι επισκέπτες σχηματίζουν μία κακή εικόνα για την περιοχή, ενώ παράλληλα πλήττονται τα τοπικά καταστήματα που ποντάρουν στην όποια αυξημένη επισκεψιμότητα, αλλά και για το γεγονός ότι οι αυξημένες θερμοκρασίες του Αυγούστου σε συνδυασμό με την υπερχείλιση των αποβλήτων δημιουργούν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.