Αμβρόσιος κατά Καινούργιου-Μικρούτσικου: «Ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια»

Η ένταση με δηλώσεις από τον Αμβρόσιο συνεχίζεται.

Αμβρόσιος κατά Καινούργιου-Μικρούτσικου: «Ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια»

Δεν βοηθούν τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις του Αμβρόσιου που αυτή τη φορά, κινείται εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Τη δική του απάντηση δίνει ο Αμβρόσιος μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου και τα όσα ειπώθηκαν για τα Τέμπη στην εκπομπή τους.

Τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, έχουν αναφερθεί στον ίδιο εκφράζοντας την απέχθειά τους στα λεγόμενα του Αμβρόσιου για τα όσα είπε για τα Τέμπη και το Καρναβάλι.

Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων με σημερινή του ανακοίνωση στο ekklisiaonline.gr ρίχνει ξανά τα βέλη στους δύο παρουσιαστές, αποκαλώντας τους όργανα του διαβόλου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Επαναλαμβάνουμε και σήμερα, ότι τα απύλωτα στόματα ΜΕΡΙΚΏΝ Δημοσιογράφων -δηλ. οργάνων και υπηρετών του Διαβόλου-, με αφορμή τις σκέψεις μας για την Τραγωδία των Τεμπών, ξέσπασαν σε ένα αμείλικτο πόλεμο εναντίον μας!

Προφανώς ο Διάβολος τους ώθησε να ξεσπάσουν με φοβερά λόγια εναντίον ενός ταπεινού εργάτου του Ευαγγελίου, του οποίου το ΕΓΚΛΗΜΑ ήταν, ότι αποτόλμησε να ομιλήσει για την ΛΑΤΡΕΙΑ και την ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, η οποία «τελεσιουργείται» κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Τριήμερο του Καρναβάλου όχι μόνο στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας, αλλά παγκοσμίως, δηλ. σε ολόκληρη την ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Η ελαχιστότης μας ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΚΙΑ στην ψυχή της γι’ αυτό το δυσπερίγραπτο υβρεολόγιο εναντίον μας! Αντιθέτως, όχι μόνον συγχωρούμε τους πάντας, αλλά συγχρόνως και προσευχόμεθα προς τον Πανάγαθον Θεόν:

1ον) Να δώσει μετάνοιαν και επιστροφήν στην αγκαλιά Του σέ όλους αυτούς τους ασεβείς υβριστές μας, δηλ. στα όργανα του Διαβόλου.

2ον) Να μας λυτρώνει από τά πεπυρωμένα βέλη τους, επαναλαμβάνοντας την προσευχήν: «σβέσον τά πεπυρωμένα βέλη του Πονηρού τα καθ’ ημών δολίως κινούμενα» (βλ. Μικρόν Απόδειπνον).

3ον) Να φωτίσει το σκοτεινό μυαλό τους, ώστε να κατανοήσουν, ότι η ελαχιστότης μας δεν ασχολήθηκε με τα θύματα της Τραγωδίας, διά τα οποία άλλωστε εξεφράσαμε την συμπάθειά μας προς τους οικείους των, αλλά με το να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα «ΓΙΑΤΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ;», το οποίον διατυπώθηκε από μια ημερήσια Εφημερίδα των Αθηνών.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας προς δόξαν Κυρίου!
ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ
ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΥΛΩΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Νο 2

Σήμερα, αγαπητοί μου αναγνώστες, θα ασχοληθούμε με δύο πρόσωπα- δημοσιογράφους, τα οποία άνοιξαν τα απύλωτα στόματά τους και «εξέρασαν» πολλήν κακίαν! Εξεδήλωσαν μεγάλο μίσος για την ελαχιστότητά μας! Ο Θεός ας τους συγχωρήσει!

Η κυρία Κατερίνα Καινούργιου, είπε:

«Αν ήμουν Εκκλησία, θα τον είχα καθαιρέσει με τη μία!»
***********
Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος
μας εχαρακτήρισε με τα λόγια:
«…θεομπαίχτη … σκοταδιστή,
…μαύρο σκυλί…..»
************
Οι άνθρωποι αυτοί προχθές , δηλ. την παρελθούσαν Τρίτην 20/03, καθώς ανέγνωσαν το περιεχόμενον του προηγηθέντος Σημειώματός μας «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Νο 1», εταράχθησαν σφόδρα!

Ας σημειωθή, ότι το κείμενον αυτό ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και όχι ειδικά προς αυτούς, διά τούς οποίους γράφουμε σήμερα.

Έφρυξαν! «BΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ!», όπως λέγει και η λαϊκή παροιμία!

Η κακία τους, λοιπόν, ενώχλησε τους υγιώς σκεπτομένους Αδελφούς μας, ώθησε δε την πέννα αυτών των ευσεβών ανθρώπων, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία έγραψαν ένα φοβερό κείμενο, το οποίον και εδημοσίευσαν στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για τους υπευθύνους του ιστοτόπου «ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ, ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ», τούς οποίους θερμότατατα ευχαριστούμεν διά την υπεράσπισίν των προς την ελαχιστότητά μας. «ΚΛΕΙΣΤΕ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΑΠΥΛΩΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ» φωνάζουν προς τους ανωτέρω εικονιζομένους υβριστάς μας, την καν Καινούργιου και τον κ. Μικρούτσικον.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ