Αν. Ζήκος: «Μπορούσαμε ένα γκολ, χρειαζόμαστε ενίσχυση»
Την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα του με παίκτες που θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πάτραι, Ανδρέας Ζήκος, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Διαβολιτσίου.
«Πρώτα από όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Ήταν ένας αγώνας που έκλεισε τον πρώτο κύκλο παιχνιδιών για το 2002. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, όμως ήρθε ισόπαλος και πήραμε ένα βαθμό που και αυτός είναι θετικός, όμως δεν ήταν το ζητούμενο.
Παλέψαμε το παιχνίδι για να το πάρουμε, κάναμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Στα θετικά ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί στο αμυντικό μας κομμάτι και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι χρειαζόμαστε κάποιες βοήθειες στη περίοδο του Ιανουαρίου.
Να αποκτήσουμε παίκτες με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα παίξουν ρόλο στο τακτικό κομμάτι ώστε να μπορούσαμε να χτίζουμε τις επιθέσεις από πίσω και να φτάνουμε πιο εύκολα στη αντίπαλη περιοχή».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ο Ηρακλής τουριστική γέφυρα για Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Στην Αγία Βαρβάρα τα 200 χρόνια από τη Μάχη στο Καστράκι ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
