Αναβλήθηκε το ντέρμπι Εβερτον-Λίβερπουλ λόγω της καταιγίδας Ντάραγκ
Η Premier League αποφάσισε να αναβάλλει το τοπικό ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, το οποίο και θα ήταν το τελευταίο στο γήπεδο “Γκούντισον Παρκ”, πριν μετακομίσουν τα “ζαχαρωτά” στο νέο τους “σπίτι”.
Οριστική είναι πλέον η αναβολή του αγώνα Έβερτον – Λίβερπουλ στην Premier League, για να προστατευτούν οι ομάδες και οπαδοί από την καταιγίδα Ντάραγκ, που αναμένεται να “χτυπήσει” την περιοχή.
Η καταιγίδα Ντάργαγκ θα πλήξει τη δυτική και νοτιοδυτική Αγγλία, σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 και οι αρχές στην Αγγλία έχουν σημάνει “κόκκινο συναγερμό” για το Λίβερπουλ, προειδοποιώντας σχεδόν 3 εκατομμύρια ανθρώπους να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να μείνουν στα σπίτια τους.
Ως εκ τούτου, η Premier League αποφάσισε να αναβάλλει το τοπικό ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, το οποίο και θα ήταν το τελευταίο στο γήπεδο “Γκούντισον Παρκ”, πριν μετακομίσουν τα “ζαχαρωτά” στο νέο τους “σπίτι”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια σήμερα 1/8: Ποια ζώδια ευνοούνται την πρώτη μέρα του Αυγούστου!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Τίτλοι τέλους για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Πατρέων ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «Πολύεδρο»
